Сб, 2024-04-27, 23:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 224 225 226 227 »


Підбираючи жертву в надрах британського парламенту, Кремль міркував просто: потрібен депутат-ловелас, бажано який симпатизує Росії. Майк Хенкок, який став ідеальною мішенню для помічниці Каті.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2011-10-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Лорд Саймон Волфсон учредил премию размером 250 тысяч фунтов стерлингов за всестороннюю научную разработку сценария максимально безболезненных похорон единой европейской валюты.



Проект строительства ледяной мечети рядом со знаменитым комплексом ледяного отеля в Юккасъярви начат в северной Швеции.




З 2014 року туристи зможуть отримати шенгенську візу тільки після проходження процедури дактилоскопії.



Французька журналістка і письменниця Трістан Банон, яка звинувачує екс-главу МВФ Домініка Стросс-Кана у спробі зґвалтування, написала книгу, де називає його не на ім'я, а "свинею" і "людиною-бабуїном".



Боргова криза в Європейському союзі має бути подолана якнайшвидше, інакше світова фінансова система розвалиться. Таку заяву зробив мільярдер Джордж Сорос та 95 колишніх чиновників ЄС.



Лідер Німеччини і Франції досягли угоди про шляхи виходу з боргової кризи в єврозоні. Після зустрічі в Берліні Меркель і Саркозі повідомили, що погоджений ними план передбачає "важливі зміни" принципів існування єврозони.



Африканський слон на прізвисько П'ятий заблокував рух по автомобільній дорозі в Англії, тому що приліг на асфальт, аби трохи подрімати. Інцидент стався на шляху, що веде в сафарі-парк у Західному Мідленді.



Британські ЗМІ пишуть про прийдешній сьогодні у Високому суді Лондона початок розгляду позову Бориса Березовського проти Романа Абрамовича більш ніж на 2 млрд фунтів стерлінгів.



У Празі відкрилася скандальна виставка картин, створених з праху людей. Творець картин - чеський художник і автор безлічі перформансів Роман Тиць. Він стверджує, що для картин використав той прах, який не помістився в урни, що видають родичам покійних.



У грецькій столиці Афіни проходить масовий страйк працівників громадського транспорту. Обурення городян викликав ухвалений урядом новий пакет заходів жорсткої економі.




Президент Грузії Михайло Саакашвілі вважає, що Україні необхідно позбутися залежності від російських енергоносіїв.



У вівторок, 13 вересня, Європейський союз запропонує механізм, що припиняє дію Шенгенської угоди в ряді країн. У першу чергу, цей захід спрямований проти Греції, потік нелегальних мігрантів з якої став надто великим.



Десятки британських футболістів, включаючи гравців англійської Прем'єр-ліги, не пройшли тести на прийом кокаїну, екстазі та канабісу.


На захід Польщі обрушився потужний циклон. Ураганний вітер, швидкість якого перевищувала 90 кілометрів на годину, зривав з будинків дахи, валив дерева й опори ліній електропередачі.