Сб, 2024-04-27, 04:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 168 169 170 171 172 ... 237 238 »



УЕФА оштрафовал Российский футбольный союз на 35 тысяч за поведение российских болельщиков на матче Россия – Греция.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-06-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Солдаты и офицеры "Свободной армии Сирии", укомплектованной из дезертировавших из регулярных войск страны военнослужащих, вот уже несколько месяцев получают зарплату.




Землетрус магнітудою 6,6 стався в суботу в провінції Ачех на півночі індонезійського острова Суматра.



Біля узбережжя Австралії затонуло судно із сотнями біженців. Щонайменше 90 нелегальних біженців вважаються загиблими внаслідок корабельної аварії в індонезійських водах на шляху з Шрі-Ланки до Австралії.


На території Росії хочуть зробити обов'язковими "чорні скриньки" для пасажирських транспортних засобів. З відповідною ініціативою виступило Міністерство транспорту. Як "чорні скриньки" чиновники пропонують використовувати апаратуру екстреного реагування при аваріях "ЕРА-ГЛОНАСС".



Невідомі люди здійснили кілька нападів на філії банків Banamex і HSBC у Мексиці. Внаслідок атак поранено щонайменше 5 осіб.



Переможцем щорічного конкурсу на звання найпотворнішого собаки в світі, що проходить в США, став пес Маглі з Великобританії.



Самиця суматранського носорога народила дитинча в заповіднику в Індонезії - це четвертий за сто років випадок народження представника цього вимираючого виду в неволі.



Юбилейный 90-й оперный фестиваль Arena di Verona открывается в пятницу на всемирно известной исторической сцене под открытым небом - античном амфитеатре в итальянской Вероне - оперой Моцарта "Дон Жуан".



Программный сбой биржевого робота, зафиксированный в Москве в четверг вечером, обошелся некому крупному игроку на валютном рынке в крупную сумму.





В Финляндии опубликованы карты Генштаба советской армии 1980-х годов, времен холодной войны, раскрывающие планы захвата столицы государства Хельсинки.



Глава старейшей в России независимой правозащитной организации Московской Хельсинкской группы Людмила Алексеева объявила о выходе из состава президентского Совета по правам человека (СПЧ).



У ніч проти п'ятниці, 22 червня, група бойовиків руху "Талібан" здійснила напад на готель Spozhmai в зоні відпочинку на березі озера Карга поблизу Кабула.




Влада Об'єднаних Арабських Еміратів готується ухвалити закон, що посилює покарання для туристів за "непристойний вигляд і поведінку".



Під час посадки на аеродромі міста Санта-Ана в Каліфорнії у Boeing 737-800 на правій стійці шасі вибухнули одразу дві покришки.