Пт, 2024-04-26, 10:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:02
Підозрюваний у вибуху в Бостоні поранений і може назавжди втратити голос
Інші останні Новини світу
19-річний Джохар Царнаєв, підозрюваний у причетності до вибухів на Бостонському марафоні, отримав серйозне поранення горла, тому, можливо, не зможе говорити, повідомляє Вести.Ru.

Про це повідомляє медперсонал лікарні, де знаходиться Царнаєв. Також він важко поранений в ногу.

Влада США сподівається, що медики зроблять все можливе, щоб врятувати життя Царнаєву, заявив губернатор штату Массачусетс Девал Патрік. За його словами, у поліцейських до нього є "мільйон питань, і ці питання вимагають відповідей".

Як раніше повідомила газета New York Times, передбачуваний бостонський терорист Тамерлан Царнаєв, убитий у п'ятницю, 19 квітня, в Вотертаун, в 2012 році півроку провів в Дагестані, де міг бути завербований терористами.

Як повідомлялося, звинувачення ймовірному терористові, який разом із загиблим у результаті перестрілки з поліцейськими братом Тамерланом Царнаєвим міг влаштувати вибухи на фініші Бостонського марафону, можуть пред'явити вже 20 квітня. На порядку денному також питання, кому належить судити передбачуваного злочинця. Його справа, хід якій можуть дати найближчим часом, може бути розглянута як на федеральному рівні, так і в суді штату Массачусетс. Це рішення - питання життя і смерті, зазначає CNN. Влада Массачусетсу не засуджує злочинців до страти. При цьому в суді федерального рівня такий результат справи цілком імовірний.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 926 | Додав: adminA | Теги: Вибух, підозрюваний, бостон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]