Нд, 2024-04-28, 01:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 181 182 183


 

Печерський районний суд Києва задовольнив клопотання захисту екс-прем'єра України, лідерки партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко про допит як свідків частково та запросив колишнього першого віце-прем'єра України Олександра Турчинова та керівника прес-служби Тимошенко Михайла Лівінського.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2011-08-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


 

Вищий Адміністративний Суд України (ВАСУ) не задовольнив позов громадянина Дмитра Ільченка до президента України Віктора Януковича, в якому позивач вимагав визнати протиправною бездіяльність глави держави щодо виконання своєї передвиборної кампанії.



Депутат Верховної Ради, голова парламентського комітету з питань свободи слова та інформації Андрій Шевченко (фракція "Блок Юлії Тимошенко - Батьківщина") вважає, що прийнятий Радою закон про врегулювання судового збору становить загрозу тиску на засоби масової інформації.



Президент Віктор Янукович схвалив закон "Про державний земельний кадастр". Про це сказано в повідомленні прес-служби президента.



Прем'єр-міністр Микола Азаров відбув у Вінницьку область ознайомитися зі справами регіону. Про це повідомив представник прес-служби Кабінету Міністрів.



Колишній лідер Соціалістичної партії Олександр Мороз, що претендує знову на цю посаду, допускає залежність іншого кандидата в лідери СПУ, першого секретаря СПУ Миколи Рудьковського від Партії регіонів. Про це він повідомив в інтерв'ю виданню "Коммерсант-Україна".

 

Політики масово піддаються новому захопленню - заводять сторінки у Facebook. Навіть така старомодна, здавалося б, людина, як Микола Азаров, і той вже щосили "чатиться".


 

 

Верховна Рада відкрила вечірнє пленарне засідання. Про це оголосив голова парламенту Володимир Литвин.


 

Міністерство юстиції оприлюднило для ознайомлення проект нового Кримінально-процесуального кодексу. Про це сказано в повідомленні прес-служби Мін'юсту.


 

Печерський районний суд Києва переніс розгляд справи колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка на 11 липня. Відповідне рішення суд прийняв на засіданні у вівторок.


 

Партія "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" ініціює акцію протесту проти прийняття Верховною Радою пенсійної реформи 7 липня.


 

 

Верховна Рада закрила ранкове пленарне засідання. Про це оголосив голова парламенту Володимир Литвин.

 


 

 


"Перша перемога над режимом - вдалося домогтися звільнення політв'язнів Анатолія Макаренка й Тараса Шепітька, над якими рік знущалася мафія в законі. Вітаю!", - написала Тимошенко.

1-15 16-30 ... 2701-2715 2716-2730 2731-2743