Пт, 2024-04-26, 18:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:19
Приїхати до неї до лікарні "Укрзалізниці" Тимошенко кличе журналістів
Інші останні Політичні новини
Екс-прем'єр Юлія Тимошенко закликає представників ЗМІ приїхати до неї до лікарні "Укрзалізниці" у неділю, 7 квітня, щоб бути присутніми при складанні акту щодо її начебто небажання їхати до суду. Про це йдеться у відкритому листі Тимошенко до представників ЗМІ, оприлюдненому на її сайті в суботу.

"Змушена звернутися до вас з проханням приїхати до мене у харківську лікарню "Укрзалізниці" у неділю 7 квітня 2013 року. Прошу, щоб ви були присутніми під час складання представниками Качанівської колонії чергового неправдивого акту щодо мого начебто "небажання" їхати в Київ до суду, бо тільки ваша присутність може допомогти припинити лавину неправдивої інформації", - йдеться в листі.

"Якщо це станеться, то у вас буде змога пересвідчитися, що відеозйомки, які вкидають в ЗМІ за наказом режиму, є змонтованими і не відображають мою позицію", - стверджує Тимошенко.

Вона зазначає, що через стан здоров’я не бажає брати участь у розгляді "абсурдної справи" щодо ЄЕСУ в Київському районному суді Харкова.

"Однак, враховуючи тяжкість сфальшованих режимом Януковича обвинувачень у іншій політично вмотивованій справі - "справі Щербаня", я продовжую вимагати своєї особистої присутності на судових засіданнях з допитів усіх свідків", - пише екс-прем'єр.

"Проти сфальшованих актів про мою "відмову", неправдивих показів нібито "свідків" ГПУ, побудованих на словах третіх-четвертих-п‘ятих осіб або померлих людей, має бути моє власне слово, бо доказувати абсурдність звинувачення у вигаданій владою причетності до тяжкого злочину я збираюся без огляду на своє здоров’я", - зазначає вона.

Як повідомлялося, у Державній пенітенціарній службі заявили, що Тимошенко відмовилася від етапування до Києва на судове засідання для участі в допиті Сергія Тарути як свідка у справі про вбивство Щербаня. Як йдеться у повідомленні, пенітенціарної службою був складено відповідний акт про відмову Тимошенко від етапування до Києва. Акт передано до суду.

Захисник екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко Сергій Власенко заявляє, що акт про відмову його підзахисної від етапування до Києва на засідання суду по розгляду справи про вбивство народного депутата Євгена Щербаня сфальсифіковано.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 939 | Додав: adminA | Теги: журналісти, лікарня Укрзалізниці, тимошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]