Пт, 2024-04-26, 18:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:13
Путін прагне нагодувати українців сиром з ціаністим калієм, - Гриценко
Інші останні Політичні новини
Президент Російської Федерації Володимир Путін розглядає Україну як прагматичний чекіст. І допомога, яку він пропонує нашій державі, є небезпечною та "отруйною". Таку думку 26 квітня в ефірі телеканалу "Інтер" висловив народний депутат від фракції ВО "Батьківщина" Анатолій Гриценко.

На його переконання, глава російської держави дуже хитрий і прагматичний.

"Путін прагматичний. Це чекіст, КДБіст. Якщо у когось є десять мільярдів зайвих, яка нормальна людина їх комусь віддасть? Очевидно, він захоче отримати набагато більше. От і все, логіка зрозуміла", - пояснив політик пропозиції Кремля допомогти Києву.

"Якщо у когось з вас є гроші, ви ходите по вулиці і думаєте, кому б їх віддати? Ні, ви думаєте про те, як їх вкласти у свій добробут", - додав Гриценко.

Він порівняв політику Путіна по відношенню до України із безкоштовним сиром у мишоловці.

"Тому оцей його безкоштовний сир або з дустом, або з ціанистим калієм, або з полонієм. Давайте оці речі чітко фіксувати — даром ніхто нічого не дає", - наголосив Гриценко.

Нагадаємо, Путін вважає, що відмова України від приєднання до Митного союзу може призвести до деіндустріалізації окремих галузей української економіки.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 931 | Додав: adminA | Теги: ціаністий калій, сир, Путін, українці, Гриценко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]