Сб, 2024-04-27, 01:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:04
Розгромив "Галатасарай" "Реал" і практично гарантував собі вихід до 1/2 Ліги чемпіонів. ВІДЕО
Інші останні Новини Європейського Союзу
Мадридський "Реал" практично гарантував собі місце в півфіналі Ліги чемпіонів, розгромивши, завдяки голам Кріштіану Роналду, Каріма Бензема і Гонсало Ігуаїна, в першому поєдинку чвертьфінальної стадії турніру турецький "Галатасарай".

"Реал" - "Галатасарай" 3:0

Голи: Роналду, 9, Бензема, 29, Ігуаїн, 73

"Реал": Дієго Лопес, Варан, Рамос, Фабіо Коентрау, Хедіра, Езіл (Модріч, 80), Хабі Алонсо, Ессьєн, Ді Марія (Пепе, 86), Роналду, Бензема (Ігуаїн, 65)

"Галатасарай": Муслера, Нункеу, Самих Кайа, Ебуе, Хаміт Алтинтоп (Булут, 78), Інан, Мело, Рієра (Амрабат, 83), Снайдер (Гекхан Зан, 46), Дрогба, Їлмаз.

Головний тренер турецького "Галатасарая" Фатіх Терім: "Готуючись до матчу, ми доклали чималих зусиль і виконали велику роботу на тренуваннях, тому не очікували пропустити три м'ячі. В таких іграх помилки повинні бути зведені до мінімуму. "Реал" домінував на полі, і я це визнаю. Зустріч у Стамбулі буде важкою. Ми б хотіли повернутися додому з вірою в можливий успіх, але не судилося. Мої гравці зробили що могли.

Треба перестати мислити і діяти на емоціях. Якби ми реалізували свої можливості, то могли б забити один-два м'ячі. Гол у першому таймі серйозно б вплинув на ситуацію.

Нам протистояв гранд, який націлений на перемогу в Лізі чемпіонів. Його можна тільки привітати. Сили команд не були рівні. Іноді ти просто не здатний добитися того, до чого прагнеш. На наступному тижні ми викладемося по максимуму, але мадридці близькі до виходу в півфінал. Непросто суперничати з "Реалом", коли він веде в три м'ячі, але ми докладемо всі сили".

Головний тренер мадридського "Реала" Жозе Моурінью: "Вважаю, ми дуже серйозно підійшли до матчу. Ми поставилися до "Галатасарая" з великою повагою. Знали, що це відмінна команда з дуже сильним нападом. Однак ми дуже надійно відіграли в обороні. Думаю, захищалися ми краще, ніж атакували. Могли забити ще більше, але в другому таймі злегка пожертвували атакуючим потенціалом. Що стосується нашої гри в обороні, тут ми вивчили суперника дуже добре.

Якщо ми заб'ємо в матчі-відповіді, "Галатасараю" доведеться забивати вже п'ять голів, але у футболі часом відбуваються всякі неймовірні речі. Мене вже нічого не здивує. У Стамбулі грати завжди непросто, до того ж суперник буде відчайдушно з нами боротися. Ми повинні підійти до повторної зустрічі з усією серйозністю - це єдиний шлях уникнути фіаско.

Що стосується Дідьє Дрогба і Уеслі Снайдера, я поспілкувався з ними після фінального свистка. Це моя сім'я. Нехай не під час матчу, але це моя сім'я".



szólj hozzá: R2-0G www.fasthighlights.com
szólj hozzá: R3-0G www.fasthighlights.com
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 1022 | Додав: adminA | Теги: Галатасарай, 1/2 Ліги чемпіонів. ВІДЕО, реал | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]