Пн, 2024-04-29, 05:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:25
Свої акції "Вконтакте" партнери Павла Дурова розпродали
Інші останні Новини світу
Фонд United Capital Partners, очолюваний Іллею Щербовичем, став власником 48% найбільшої російської соціальної мережі "Вконтакте", купивши частки співзасновників В'ячеслава Мірілашвілі і Льва Левієва.

Таким чином, фонд став найбільшим акціонером найбільшої соцмережі на просторах СНД. Другим за величиною залишається група Mail.ru, що володіє 39,99% акцій компанії, передають "Ведомости".

Тим часом, представник "ВКонтакте" заявив, що засновник і генеральний директор Павло Дуров "не продавав і не збирається продавати" свою частку, яка становить 12%.

Зазначимо, що минулого року менеджмент Mail.ru неодноразово заявляв про бажання довести частку у "ВКонтакте" до контрольної, що викликало публічну негативну реакцію Дурова.

У травні 2012 року Mail.ru передала Дурову довіреність на голосування своїм пакетом акцій у компанії VK.сom Ltd.

Співвласник Mail.ru Алішер Усманов також неодноразово говорив про свій інтерес до купівлі частки в соцмережі.

Нагадаємо, напередодні в офісі "Вконтакте" в центрі Петербурга відбулися обшуки у кримінальній справі про ДТП, в якій постраждав співробітник поліції.

Деякі ЗМІ писали про можливу причетність Дурова до ДТП, проте представник "Вконтакте" спростував це, повідомивши, що Дуров не керує машиною.




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 929 | Додав: adminA | Теги: партнери Павла Дурова, акції Вконтакте | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]