Сб, 2024-04-27, 07:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:03
У морі виявили тіла ще 2 осіб з борту затонулого катера "Іволга"
Інші останні Новини з регіонів України

На Одещині в Чорному морі виявили тіла ще двох осіб, що були на борту затонулого 17 жовтня катера "Іволга".

Як повідомили у прес-службі Головного управління ДСНС в Одеській області, 31 жовтня об 11.36 до служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що в смт Затока поблизу залізничного мосту акваторії Дністровського лиману, виявлено тіло загиблого чоловіка.

О 12.45 рятувальники витягли тіло з води. Як з`ясувалося, в кишені загиблого чоловіка були водійські права та технічний паспорт чоловіка, який є в списку зниклих безвісти осіб із судна "Іволга".

Також 31 жовтня у смт Затока поблизу залізничного мосту, на березі акваторії Чорного моря знайдено тіло ще одного загиблого чоловіка. Його особисті дані встановлюються.

Як повідомили у відділі зв`язків із громадськістю регіонального главку МВС, до чергової частини Білгород-Дністровського міського відділу міліції надійшло телефонне повідомлення від громадян, що у воді біля мосту виявлені тіла двох людей.

Встановлено, що один із загиблих - пасажир із затонулого судна "Іволга", 49-річний житель Овідіопольського району.

"Зараз на місці працює слідчо-оперативна група міліції. Тривають заходи з упізнання іншого загиблого", - зазначили у відділі.

Таким чином, кількість загиблих під час аварії катера збільшилася до 19 осіб.

Нагадаємо, 17 жовтня о 15.38 в Чорному морі в районі міста Білгорода-Дністровського Одеської області перекинулося прогулянкове судно "Іволга". На борту перебувало щонайменше 36 осіб (серед них - одна жінка). Після підняття судна на поверхню на борту були виявлені тіла ще двох загиблих. 21 жовтня ще тіло одного загиблого винесло на берег.

Як заявив віце-прем'єр - міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ, керівник урядової комісії з розслідування причин цієї трагедії Геннадій Зубко, на борту судна могли бути ще й інші люди.

19 жовтня, суд заарештував капітана затонулого катера на 2 місяці без права внесення застави.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 730 | Додав: adminA | Теги: тіла 2 осіб, Море, затонулий катер Іволга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]