Пт, 2024-04-26, 07:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:32
У Селімова Ломаченко виграв і вивів "Українських Отаманів" у півфінал WSB. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини
Дуже важким для "Українських Отаманів" виявився матч чвертьфіналу Всесвітньої серії боксу (WSB) проти "Бакинських Вогнів", який відбувся в столиці Азербайджану. Українці, після домашньої перемоги 5:0, поступалися по ходу зустрічі 4:0, але в заключному поєдинку Василь Ломаченко впевнено розібрався зі своїм принциповим суперником Альбертом Селімовим.

Перемога українців над одним з головних фаворитів третього сезону WSB вивела їх на іншого фаворита - Italia Thunder. Перший поєдинок відбудеться на Апеннінах 13 квітня, а зустріч у відповідь - 19 квітня у київському Палаці спорту.

Нагадаємо, що обидві команди вже зустрічалися в цьому сезоні одна з одною в рамках групового раунду. Тоді суперники обмінялися домашніми перемогами з рахунком 4:1.

В іншому півфіналі виступить ще один представник українсько-італійської групи, казахстанська команда "Астана Арланс". Її суперником буде "Мехіко Геррерос".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 940 | Додав: adminA | Теги: Ломаченко, Селімов, українські отамани, півфінал WSB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]