Сб, 2024-04-27, 03:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:12
Український штангіст Артем Удачин став чемпіоном Європи з важкої атлетики
Інші останні Спортивні новини
Українець Артем Удачин виграв золоту медаль у ривку серед чоловіків у суперважкій вазі в рамках чемпіонату Європи з важкої атлетики, що проходить в Тирані (Албанія).

Як передає кореспондент УНІАН, змагання у першій вправі у найважчій чоловічий ваговій категорії виявилися багатими на сюрпризи. Відразу два з трьох фаворитів підняли спочатку заявлену вагу лише з третьої спроби.

Трійка найсильніших атлетів Європи на даний момент виходила на поміст вже після того, як завершили змагання всі інші учасники. І перший з них - грузин Іраклій Турманідзе - лише з третьої спроби підняв штангу вагою у 192 кг. Також в останньому підході впорався зі снарядом вагою в 195 кг росіянин Руслан Албегов. Удача супроводжувала тільки українцю Артему Удачина, який спочатку підняв штангу вагою 195 кг, а потім і 200 кг, відірвавшись від найближчого переслідувача на 5 кг в сумі двоборства. Лише у третій спробі Удачина не вдалося зафіксувати вагу у 203 кг.

Тим не менш, він уже завоював одну золоту медаль і має відмінні шанси на перемогу у двоборстві.

Змагання у поштовху починаються в ці хвилини.

Як повідомлялося, змагання в суперважкій вазі завершують програму чемпіонату Європи. На даний момент, в скарбничці збірної України вже 6 золотих, 1 срібна та 4 бронзових нагороди.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 939 | Додав: adminA | Теги: український штангіст Артем Удачин, чемпіон Європи, важкої атлетики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]