Чт, 2024-04-25, 12:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:28
Відмовляється від російських літаків Brussels Airlines, яка почала літати до Києва
Інші останні Новини Європейського Союзу

Brussels Airlines, яка почала літати до Києва, відмовляється від російських літаків

Бельгійська авіакомпанія Brussels Airlines не буде продовжувати контракт з використання чотирьох близькомагістральних російських літаків Sukhoi SuperJet - 100 (SSJ-100).

Про це повідомляє L'Echo.

Минулого року Brussels Airlines підписала договір лізингу з ірландської авіакомпанією CityJet на чотири Superjets 100 від російського виробника "Сухой". Літаки виконували перевезення у регіональні пункти призначення, такі як Нант або Бірмінгем.

Але цього літа в авіакомпанії виникали проблеми з експлуатацією цих літаків, в результаті чого була анульована низка рейсів.

В кінці жовтня Brussels Airlines і CityJet досягли угоди про заміну чотирьох літаків "Сухой" на літаки CRJ-900 канадського виробника Bombardier.

"Ми як і раніше переконані в якості літаків "Сухого", але з цими літаками важко працювати через їхні "дитячі хвороби", - сказала спікер Brussels Airlines Кім Данен.

Один літак Bombardier вже замінив SSJ-100 на маршруті Брюссель - Нант з 1 листопада, ще три поступово виведуть зі складу флоту авіакомпанії до 1 березня наступного року, коли набуде чинності новий контракт.

SSJ-100 - перший цивільний літак, розроблений в Росії. Він відноситься до сімейства регіональних літаків, дальність польоту базової версії - 4,4 тисячі кілометрів, місткість - 98 пасажирів.

Нагадаємо, авіакомпанія Brussels Airlines з 17 жовтня почала виконувати перельоти із Києва до аеропорту Брюсселя чотири рази на тиждень.

Раніше прямі рейси з Києва до Брюсселя виконувала тільки авіакомпанія МАУ.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 813 | Додав: adminA | Теги: Brussels airlines, Київ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]