Пт, 2024-04-26, 19:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:23
З Польщі везуть останні IPhone контрабандою, з'ясували митники
Інші останні Кримінальні новини

Львівські митники у пункті митного пропуску "Шегині" (Львівська область) виявили у рейсовому автобусі, який прямував з Польщі в Україну, 46 контрабандних айфонів на суму понад 700 тис. грн.

Як повідомили у прес-службі ГУ ДС у Львівській області, вночі 19 листопада в пункт пропуску "Шегині" у напрямі в`їзду в Україну прибув рейсовий автобус, водій якого заявив про 19 пасажирів та відсутність товарів, що підлягають декларуванню.

Однак, оглядова група митників та прикордонників у технічній порожнині автобуса знайшла приховану контрабанду: 26 телефонів "IPhone Apple 6 gold 64g" та 20 телефоні "IPhone Apple 6 silver 16g" - загальною вартістю 771 947 грн.

Водій визнав свою вину у правопорушенні та вказав, що виявлений товар нібито передали йому в Польщі незнайомі люди з проханням перевезти через кордон за винагороду.

За цим фактом складено протокол про порушення митних правил за ознаками ч.1 ст.483 Митного кодексу України. Товар вилучено, матеріали передано до суду.

Нагадаємо, у жовтні прикордонники відкрили стрілянину під час затримання контрабандиста на кордоні з Бєларуссю.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 714 | Додав: adminA | Теги: контрабанда, останні IPhone, митники, Польщіа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]