Вт, 2024-03-19, 09:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:50
Ахметову Коломойський відмовився продати Коноплянку за 15 млн євро
Інші останні Спортивні новини

Власник "Дніпра" Ігор Коломойський відмовився продавати Євгенія Коноплянку у "Шахтар" за 15 млн євро. Про це це в інтерв`ю Футбол 24 заявив футбольний агент Дмитро Селюк.

"Свого часу Ринат Ахметов звернув увагу на Коноплянку і через мене запропонував "Дніпру" 15 мільйонів. Ігор Коломойський відмовився продавати футболіста. Якщо згадати ігри Євро-2012, такі команди як збірна Франції, то там значно дешевше футболісти, які грали значно краще за Коноплянку. Не хочу сказати, що Євгеній поганий футболіст, просто ці цифри тільки для пострадянського простору. В Україні 15 мільйонів коштує тільки український паспорт. Ну нехай хтось купить Коноплянку, але бажаючих чомусь немає", - сказав Селюк.

Тим часом, відразу два футболісти київського "Динамо" потрапили в поле зору пірейського "Олімпіакоса". Чемпіон Греції цікавиться 24-річним українським захисником Євгеном Хачеріді і 27-річним сербським півзахисником Мілошем Нінковичем.

А нападник київського "Динамо" Артем Мілевський в найближчий час може перейти в лондонський "Тоттенхем". За інформацією британських ЗМІ, керівництво "шпор" вже провело офіційні переговори з "Динамо" з приводу трансферу Мілевського, які завершилися успішно.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1027 | Додав: adminA | Теги: Ахметову Коноплянку, Коломойський, 15 млн євро | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]