Вт, 2024-03-19, 08:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:11
Потрапивши до Прем'єр-ліги України, запорізький "Металург" змінює власників
Інші останні Спортивні новини

Президент запорізького "Металурга" Андрій Курганський повідомив про подальші плани розвитку колективу, зазначивши, що в новому сезоні в прем'єр-лізі України клубом керуватимуть інші функціонери.

"Ситуація склалася так, що з 13 червня 2012 ФК "Металург" передано в управління новому власнику, який найближчим часом заявить про себе. Тому про перспективи, вектори розвитку клубу, футболу стане відомо трохи пізніше.

Як ми заявляли раніше, Федерація футболу України повинна була змінити нині чинну в футболі систему на нашому конкретному прикладі або піти у відставку. Ту ж формулу ми застосовували і до себе, кажучи, що або ми змінимо цю систему, або повинні будемо піти з футболу. На жаль, змін нуль, бо охочих реформувати систему менше, ніж тих, хто її підтримує. Отже, застосовуючи раніше висловлену нами формулу, ми йдемо і передаємо клуб в інші руки.

"Ми не виключаємо можливості з часом повернутися у футбол. Як і раніше подумки залишаємося з "Металургом", адже з цим клубом нас пов'язує не один рік життя. Хто буде тренером "Металурга"? Анатолій Бузник зробив нам професійну допомогу в кінцівці минулого чемпіонату. Тому йому було зроблено пропозицію продовжити роботу з командою в підготовчий період. На мій погляд, це тренер високої кваліфікації, який може допомогти "Металургу" піднятися на новий якісний рівень. Команда почала готуватися під його керівництвом, а що буде далі - покаже час", - наводить коментар функціонера прес-служба клубу із Запоріжжя.

Нагадаємо, що за підсумками сезону ФК "Металург" (Запоріжжя) завоював право виступати в наступному сезоні у вищому дивізіоні чемпіонату України з футболу – Прем'єр-лізі.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 940 | Додав: adminA | Теги: Запорізький Металург, змінює власників | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]