Чт, 2024-03-28, 20:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:52
"Батьків" єті визначили американці - людина та інопланетянин
Інші останні Новини світу науки і технологій
Групі американських науковців під керівництвом очільника лабораторії ДНК-діагностики штату Техас доктора Мельби Кетчам вдалося секвенувати ДНК снігової людини. В процесі дослідження, що тривало 5 років, вивчено 109 біологічних зразків, зібраних на території США і Канади, як-от волосся, фрагменти шкіри, кров і слина загадкової істоти, пише NEWSru.co.il.

Всього було досліджено більш як 30 мітохондріальних геномів і отримано 3 повних геноми загадкової істоти, повідомив кандидат історичних наук, директор Міжнародного центру гомінології Ігор Бурцев, який отримав доступ до результатів дослідження.

Як встановили науковці, єті є гібридом людини і невідомої науці істоти, близької до приматів. Згідно з мітохондріальними ДНК-зразками, гібридизація відбулася не раніше ніж 15 тисяч років тому.

"Я не відкидаю припущення, які здадуться геть фантастичними. В гібридизації могли брати участь інопланетяни, які відвідали Землю. Дуже вже незвичайна ДНК виявлена в досліджених у США зразках", - розповів Бурцев про походження єті.

Нині готується до публікації повний звіт про дослідження.

Нагадаємо, що восени 2011 року в Кемеровській області РФ завершилися експедиція і наукова конференція за участю російських і зарубіжних науковців, покликаних надати або спростувати існування снігової людини в регіоні. Так, під час експедиції учасниками конференції були зібрані неспростовні докази проживання в Гірській Шорії снігової людини.

А в грудні 2011 року військовослужбовці Прикордонного управління ФСБ РФ по Інгушетії в лісі в Джейрахському районі Інгушетії спіймали дивну двометрову істоту, схожу на снігову людину.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу науки і технологій | Переглядів: 1190 | Додав: adminA | Теги: батьків єті, американці, інопланетянин, людина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]