Ср, 2024-05-01, 23:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:26
Бойкоту не буде: з кожним днем в Україну їде все більше туристів
Інші останні Спортивні новини

У дні чемпіонату Європи з футболу 2012 року в Україну щодня приїжджає на 90 тис туристів більше, ніж за аналогічні дні минулого року.

Як повідомила прес-служба Міністерства інфраструктури України з посиланням на його главу Бориса Колеснікова, до Євро-2012 в Україну в середньому за добу приїжджало близько 200-210 тис людей, а з початком турніру цей показник збільшився до 300 тисяч.

Колесніков підкреслив, що, за прогнозами, матчі другого туру групового етапу Євро-2012 в Україні відвідає більше туристів порівняно з першим.

ЄВРО-2012: Календар та результати матчів

"В усіх аеропортах після першого туру спостерігається збільшення кількості заявок на прийом чартерних рейсів", - наведено його слова в повідомленні.

Колесніков також зазначив, що за чотири дні чемпіонату потік автомобілів, які перетинають український кордон, збільшився на 55-60 тис на добу.

Як повідомлялося з посиланням на Колеснікова, загальний обсяг витрат на проведення чемпіонату Євро-2012 з українського боку становив 5,5 млрд дол.

Раніше Борис Колесніков заявив, що підготовка до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року коштувала Україні 5 млрд доларів, тоді як Польщі - 34 млрд.

За словами Колеснікова, експерти прогнозують, що за час проведення Євро-2012 Україну відвідає від 800 тис до 1,2 млн туристів.

Сьогодні говорити про бойкот Євро-2012 не доводиться, стверджують у Держприкордонслужбі

У Державній прикордонній службі України заявляють, що кількість уболівальників, які їдуть на Євро-2012, постійно збільшується, передає "Інтерфакс-Україна"

"Ми вже сьогодні можемо говорити про те, що бойкот Євро-2012, про який дуже багато писали наші зарубіжні колеги, його немає. Люди, які хочуть приїхати і побачити спортивне свято, вони сьогодні їдуть, і їхня кількість збільшуватиметься", - сказав перший заступник глави прикордонвідомства Павло Шишолін на прес-конференції в середу.

Він додав, що пропуск через кордон відбувається ритмічно, оперативно, збоїв в оформленні громадян на кордоні немає.

"Держприкордонслужба виконала свою обіцянку з приводу пропуску громадян на кордон до 20 секунд на одну людину, а за наявності матеріалів попереднього інформування при перетині кордону організованими групами - від 7 до 10 секунд на людину", - зазначив він.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1197 | Додав: admin | Теги: Євро-2012 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]