Вт, 2024-03-19, 13:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:25
Маленький фанат, який став зіркою Інтернету, виявився сином нардепа. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

6-річний уболівальник української збірної Тимур, фотографія й відео якого підірвали Інтернет, є сином депутата Верховної Ради, пише газета "Сегодня".

Батько Тимура - нардеп. І саме тому він не хоче, щоб фігурувало його прізвище.

"Розумієте, зараз це сприймається як радісний епізод, а якщо спливе моє прізвище, почнуть говорити, що я проплатив це відео", - сказав батько Тимура.

ЄВРО-2012: Календар та результати матчів

"Хоча насправді Тимур потрапив у кадр випадково. Я давно обіцяв йому сходити на матч Євро-2012 - так він потрапив на трибуну. Мене порадувало, що він співав гімн, тримаючи руку на серце. А ще плакав, коли нам забили, і радів, коли забили ми. Це була щира реакція. От якщо Україна виграє Євро, тоді я погоджуся, щоб про Тимура зняли фільм. Але не тепер", - додав він.

Сам Тимур мріє стати схожим на футболіста Андрія Шевченка.

"Я хочу стати воротарем і бути схожим на Андрія Шевченка. Зараз я часто граю у футбол зі своїм водієм", — сказав Тимур.

Пізніше стало відомо, що Тимур - син Валерія Шаманова. Про це в ефірі програми "Сніданок з 1+1" розповіла мама хлопчика Анжеліка.

Тимур зізнається, що вже трохи втомився від своєї популярності. "Я дуже втомився. Ми вчора приїхали о 12-й ночі", - побідкався хлопчик.

Проте, за словами Тимура, йому приємна його популярність, зокрема, хлопчику сподобалось, коли його знайома дівчинка Ніколь при зустрічі сказала, що бачила його по телевізору.

Сьогодні Тимур відвідає тренування української збірної з футболу. Він зізнається, що найбільше хоче познайомитись з Андрієм Шевченком і хотів би йому побажати, щоб той постійно перемагав.

Валерій Шаманов був обраний до Ради за списком "Блоку Юлії Тимошенко". Проте ще наприкінці 2010 року його виключили зі складу фракції через те, що він проголосував за запропонований урядом проект держбюджету на 2011 рік.

Наразі Шаманов є позафракційним депутатом. До речі, під час нещодавнього скандального голосування за "мовний" законопроект Шаманов віддав свій голос "за".

Нагадаємо, фотографія з маленьким хлопчиком під назвою "Найщиріший фанат України" буквально підірвала Інтернет. Тимур став зіркою Інтернету минулої ночі після феєричного матчу Україна - Швеція. Фото з неймовірною швидкістю набирало лайки в усіх соціальних мережах. Знімок навіть опублікували у своїх твітер-екаунтах світові спортивні видання, що мають мільйони читачів – ESPN i SportsCenter.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1155 | Додав: admin | Теги: Євро-2012, фанат, тимур | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]