Чт, 2024-03-28, 17:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:36
Бойовики перевели полонених у СІЗО, погрожують 30-річною тюрмою
Інші останні Кримінальні новини

Українських громадян, які перебувають у полоні бойовиків на Донбасі, наразі переведено до СІЗО, їм погрожують 30-річним ув'язненням. Про це 24 липня у своєму Facebook повідомила перший віце-спікер ВР, представник України у гуманітарній підгрупі Ірина Геращенко.

"У квітні, коли представники ОРДЛО обдурили весь світ і відмовилися виконувати свою ж обіцянку звільнити заручників до Великодня, мами і дружини полонених направили листи патріарху Кирилу з проханням сприяти у звільненні їх близьких та вплинути на ватажків ОРДЛО, аби ті відпустили бранців.... Бачимо, що ті листи не мали жодноі реакцїї - бранці й досі у тюрмі, ще в гірших умовах, бо їх перевели в СІЗО і погрожують 30- річним ув'язненням", - зазначила вона.

Як відомо, 19 липня Геращенко зазначала, що представники ОРДО відмовилися від пропозицій української сторони щодо обміну заручників за схемою "25 на 50".

"Вимагають - "всіх на всіх" і подають нам фантасмагоричний список з 600 людей, половини з якого просто не існує, ми не знаємо, хто це і де ці люди", - додала Геращенко.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 907 | Додав: adminA | Теги: полонені, 30-річна тюрма, СІЗО, бойовики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]