Чт, 2024-03-28, 10:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:51
Бойовики поливають сили АТО з "Градів". ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

  Минулої доби Російсько-окупаційні війська продовжили обстрілювати Авдіївку з важкого озброєння, використовуючи РСЗВ БМ-21 Град, 152 та 122-міліметрову артилерію, танки. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Загарбниками було здійснено декілька спроб атакувати захисників України, та понісши чисельні втрати, вони щоразу змушені були відступати. Не дивлячись на домовленості, увечері злочинці знову обстрілювали позиції ЗСУ в районі Авдіївки. З артилерії різних калібрів вели вогонь по Верхньоторецькому.

На Маріупольському напрямку окупанти з РСЗВ БМ-21 Град та 122-міліметрової артилерії вели вогонь по Водяному. По Красногорівці вогонь вів танк, 122-міліметрова артилерія, 120 та 82-міліметрові міномети, гранатомети та стрілецька зброя. Зі 122-міліметрової артилерії, мінометів, обстріляли Гранітне, Богданівку та Широкине. По Мар’їнці та Чермалику вогонь вели міномети різних калібрів. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї стріляли по Широкиному, Новотроїцькому, Новомихайлівці та Новогригорівці.

На Луганському напрямку зі 152 та 122-міліметрової артилерії окупанти обстріляли Кримське та Врубівку. З мінометів – Катеринівку, Новозванівку, Троїцьке та Попасну, а з стрілецької зброї – Кримське.

Загалом зафіксовано 67 обстрілів. Протягом минулої доби двоє військових ЗСУ загинули.

Аброськін: під Авдіївкою знищено 26 бойовиків, ще 60 поранені

Начальник Головного управління Нацполіції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін повідомив у Facebook, що 1 лютого бойовики зазнали втрат в кількості 26 осіб, ще 60 - поранені.

"Не буду приховувати, що ми отримуємо інформацію з тимчасово окупованої території. Висновок проведеного аналізу - за останню добу 26 убитих бойовиків, 60 поранених "хероїв Армії ДНР", які руйнували будинки і вбивали мирних жителів Авдіївки, і всеохоплююча паніка у "керівників", - написав Аброськін.

За його інформацією, через численні втрати терористів охопила "загальна паніка".

Аброськін заявив, що "планують бігти всі - від так званої "Генпрокуратури ДНР", які вивозять в РФ свої сім'ї, до співробітників "поліції ДНР", які також вже цієї ночі тікатимуть до РФ".

Нагадаємо, 29 січня бойовики провели штурмові дії в районі Авдіївської промзони з метою захоплення позицій ЗСУ. Обидві сторони зазнали суттєвих втрат.

Внаслідок обстрілів Авдіївка залишилася без енергопостачання, електроенергії і тепла.

У місті оголосили надзвичайний стан.

31 січня російсько-окупаційні війська продовжили безуспішні атаки, застосовуючи артилерію і міномети.

Повідомлялося, що незаконне збройне формування "Сомалі" втратило в районі Авдіївки близько 40% особового складу.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 895 | Додав: adminA | Теги: сили АТО, бойовики, Гради | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]