Пт, 2024-04-19, 10:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:53
Четвертий незаконний блокпост знищено біля Слов`янська
Інші останні Новини України

 Біля Слов`янська Донецької області знищено четвертий незаконний блокпост. Про це повідомили в Управлінні зв’язків з громадськістю МВС України.

Зокрема, згідно з повідомленням, в рамках антитерористичної операції шляхом залучення сил та засобів спецпідрозділів Національної гвардії, МВС, ЗСУ та СБУ 25 квітня деблоковано та знищено незаконний блокпост сепаратистів у селі Черкаське на в’їзді до Слов`янська.

Силами загонів спецпризначення МВС та СБУ проводяться активні розвідувально-пошукові дії, виявлено вогневі позиції екстремістів на околицях міста Слов`янська, відзначили в УЗГ.

Також, за даними міністерства, силами, залученими для проведення АТО, вжито заходів для недопущення переміщення бойовиків та прибуття додаткових сил і засобів сепаратистів у м. Слов`янськ.

Силами підрозділів МВС обладнано та укріплено блокпост для несення служби українськими військовими на дорозі Ізюм-Слов`янськ.

Для забезпечення та підтримки наземного компонента залучалася авіація, зазначається в повідомленні.

Як повідомлялось, 25 квітня Національна гвардія України заблокувала усі в’їзди до Слов’янська.

За словами командувача Нацгвардії Степана Полторака, блокування міста здійснене в рамках другого етапу антитерористичної операції.

"Аби не дати терористам можливості отримати підкріплення, керівництвом держави було прийнято рішення повністю заблокувати місто Слов’янськ", - підкреслив командувач.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 955 | Додав: admin | Теги: блокпост, знищено, Словянськ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]