Пт, 2024-04-19, 05:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:13
"Епідемію педофілії" в Киргизстані можуть зупинити хімічною кастрацією
Інші останні Новини світу
Законопроект про хімічну кастрацію педофілів внесли на розгляд парламенту Киргизстану. Про це повідомляє РІА "Новости" з посиланням на заяву депутата від фракції "Ар-Намис" Дастана Бекешева.

"Ми внесли цей проект закону на розгляд у зв'язку із зростанням злочинів проти статевої недоторканності дітей. Я вважаю, що такі злочинці повинні жорстко каратися, щоб потім вони не мали можливості зробити подібне", - заявив він, виступаючи на національному форумі "Профілактика правопорушень та злочинів у відношенні і серед неповнолітніх ".

Бекеш заявив також, що застосування такого закону на практиці не буде порушувати права людини. Парламент Киргизстану раніше вже обговорював питання про хімічну кастрацію педофілів (йдеться про застосування препаратів, що знижують статевий потяг і виключають можливість здійснення статевого акту), проте ніякого рішення по ньому ухвалено не було.

За даними генпрокурора республіки Аїди Салянової, в 2010 році в Киргизстані сталося 75 злочинів, скоєних педофілами. За дев'ять місяців 2012 року було зафіксовано вже 116 подібних випадків. Вік жертв педофілів у більшості випадків не перевищує десяти років.

З вимогою посилити покарання за розбещення неповнолітніх прем'єр-міністр республіки Омурбек Бабанов виступив ще в травні цього року. Він доручив МВС і міністерству юстиції підготувати відповідний законопроект. Як повідомлялося, однією з форм покарання за злочини, вчинені педофілами, було запропоновано зробити примусову стерилізацію

Хімічну кастрацію педофілів проводять в Молдові (відповідний закон вступив в силу 1 липня 2012 року) та Росії (з лютого 2012 року). У червні парламент Естонії також дозволив застосовувати хімічну кастрацію як метод впливу на осіб, котрі скоїли злочини на сексуальному грунті.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 956 | Додав: adminA | Теги: Киргизстані епідемію педофілії, хімічною кастрацією | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]