Пт, 2024-03-29, 00:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:25
Євроінтеграцію України гальмує економічна криза
Інші останні Політичні новини

Україна налаштована на подальший активний діалог з Європейським Союзом у питаннях євроінтеграції. Про це президент Віктор Янукович заявив журналістам у Мюнхені, повідомляє прес-служба президента.

"Ми не змінювали і не змінюємо свою позицію. Що стосується Євросоюзу, безумовно, ми хотіли б цей діалог і співпрацю продовжувати більш активно, ніж це відбувається останнім часом", – сказав Янукович.

Він водночас додав, що дане питання також залежить від Єврокомісії.

"Сьогодні Європа більш займається проблемами економічної кризи, й українське питання трохи відкладене", – зауважив Янукович.

Раніше у Мюнхені відбулася зустріч Януковича з державним секретарем США Гілларі Клінтон.

На початку розмови український президент високо оцінив 48-у Мюнхенську конференцію з питань політики безпеки. "Була дуже цікава конференція, яка стосувалася багатьох актуальних питань, зокрема питання енергетичної безпеки", – сказав Янукович.

Президент висловив переконання, що тема енергобезпеки є важливою складовою багатьох інших актуальних питань сучасного світу.

Сторони також торкнулися теми європейської інтеграції України.

Нещодавно Віктор Янукович наголошував, що єдиною перешкодою на шляху євроінтеграції України є "питання екс-прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко".



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1117 | Додав: adminA | Теги: євроінтеграцію України гальмує екон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]