Сб, 2024-04-20, 07:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:15
Хемілтон виграв другу кваліфікацію "Формули-1" поспіль
Інші останні Новини світу

Кваліфікація другого етапу чемпіонату світу "Формули-1" в Малайзії, яка відбулася в суботу, 24 березня, завершилася другим поспіль дублем пілотів McLaren.

Льюїс Хемілтон встановив найкращий час дня, проїхавши по трасі в околицях Куала-Лумпура за 1.36,219, а його партнер по команді Дженсон Баттон став другим, поступившись чемпіону світу 2008 року 15 сотими секунди. Найближчим переслідувачем гонщиків McLaren виявився Міхаель Шумахер: німець завершив кваліфікаційну сесію з третім результатом.

Марк Веббер і Кімі Райкконен показали абсолютно ідентичні часи 1.36,461. У такій ситуації перевагу отримує той, хто проїхав своє коло раніше, тому цього разу попереду виявився Веббер. Райкконен кваліфікований п'ятим, але штраф в п'ять позицій за позапланову зміну коробки передач відправить пілота Lotus на десяту сходинку стартового поля.

Замість фіна п'ятий Гран-прі Малайзії почне Себастьян Феттель. Гонщик Red Bull єдиним з першої десятки вирішив встановити на свій болід жорстку гуму в фінальному сегменті - всі інші віддали перевагу середнім покришкам Pirelli. Слідом за Феттелем у кваліфікації розташувалися Роман Гросжан, Ніко Росберг, Фернандо Алонсо і Серхіо Перес.

Росіянин Віталій Петров показав 20-ий час, проте недільну гонку розпочне 19-м завдяки штрафу його напарника Хейккі Ковалайнена. Фінн втратить п'ять позицій і стартує з останнього місця. Пілоти HRT вперше в сезоні вклалися в 107 відсотків від часу лідера, а тому будуть допущені на старт Гран-прі Малайзії.

Гонка Формули-1 на трасі Сепанг пройде в неділю, 25 березня - початок заїзду заплановано на 10 ранку за Києвом.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1058 | Додав: adminA | Теги: Формули-1, Хемілтон виграв | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]