Вт, 2024-03-19, 06:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:20
Київський зоопарк планують реконструювати
Інші останні Столичні новини - новини Києва

У КМДА затвердили План організації всієї території київського зоопарку, в яку увійшли ділянки площею 10 га, куди відвідувачів раніше ніколи не пускали.

План уже затверджений КМДА і узгоджений з Мінекології. Згідно з планом реконструкції, в зоопарку не буде океанаріуму, і зміняться майже всі вольєри, пише газета "Сегодня".

"Наприклад, крім слоновника, в якому зараз живе Хорас, з'явиться ще один гігантський вольєр для слонів на недоступній зараз для відвідувачів території", - розповів заступник директора зоопарку з будівництва Михайло Іванов. Зміняться і умови утримання копитних тварин.

Крім того, тваринам розширять вольєри до озер на Шулявській балці, а огорожі замінять ровами, щоб здавалося, ніби звірі утримаються на природі, а не в зоопарку. Майже у всіх зимових вольєрах планують встановити телевізори, на яких транслюватимуть фільми про тварин.

Роботи планують закінчити до кінця 2014-го.

2012 року в зоопарку заплановано провести роботи з реконструкції павільйонів "Пташник" і "Острів звірів", лев'ятник, копитного ряду, а також будівництво вольєрів для гірських копитних, передбачається ремонт місць загального користування, реконструкція центрального входу та інші роботи.

Нагадаємо, що київський зоопарк визнано одним із п'яти найгірших зоопарків світу. У дослідженні, проведеному німецькою газетою Bild і організацією захисту тварин PETA, його визнали таким, де не можна утримувати звірів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 1010 | Додав: admin | Теги: київський зоопарк реконструювати | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]