Сб, 2024-04-20, 03:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:04
Кількість обстрілів у зоні АТО наближається до сотні. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу російсько-терористичні війська значно активізувалися по всій лінії розмежування. Бойовики 94 рази відкривали вогонь по позиціях підрозділів сил Антитерористичної операції.

Про це у понеділок 11 липня повідомили у прес-центрі АТО на сторінці у соцмережі Facebook.

"Найбільше, 48 обстрілів, зафіксовано на Донецькому напрямку. Із забороненої Мінськими домовленостями 152-мм артилерії противник бив по наших укріпленнях у Новгородському, а з 122-мм самохідних установок – у Миколаївці Другій. 120-мм міномети окупантів накривали позиції наших бійців у Майорську, Пісках, Авдіївці, Новгородському і Троїцькому", - передали у штабі.

На Маріупольському напрямку бойовики 29 разів порушували режим припинення вогню. Зокрема, зі 120-мм мінометів обстріляли українські опорні пункти в Талаківці, Водяному, Новогригорівці та Мар’їнці.

"Міномети калібру 82 мм противник застосував поблизу Широкиного, Красногорівки, Гнутового та Мар’їнки. Також на Донеччині російські окупанти вели вогонь з гранатометів, бронетехніки, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

На Луганщині терористи 17 разів вели як хаотичний, так і прицільний вогонь з різних видів зброї. 16 снарядів із забороненої 122-мм артилерії противник випустив по позиціях сил АТО у Новоолександрівці та 14 - у Новозванівці.

Раніше повідомлялося, що за минулу добу бойовики 41 раз обстріляли опорні пункти українських військових. Найбільше обстрілів зафіксовано на Донецькому напрямку. Із 122-мм артилерії ворог вів вогонь по укріпленнях ЗСУ у Миколаївці Другій, а 120-мм міномети застосував поблизу Новгородського, Майорська та Пісків. На Маріупольському напрямку із заборонених Мінськими угодами 120-мм мінометів російські окупанти били по Мар’їнці, а з мінометів калібру 82 мм обстріляли Широкине, Красногорівку та Гнутове. Також під ворожий вогонь потрапили підрозділи сил АТО в Березовому, Талаківці та Богданівці. На Луганщині окупанти стріляли з гранатометів по Станиці Луганській та Новоолександрівці.

9 липня у зоні проведення антитерористичної операції загинули троє українських військових, ще 16 зазнали поранень.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 955 | Додав: adminA | Теги: до сотні, зона АТО, кількість обстрілів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]