Вт, 2024-04-23, 23:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:01
Зона АТО: 56 обстрілів, гарячі точки - Авдіївка та Мар'їнка. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Протягом доби бойовики 56 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО, в тому числі із забороненої Мінськими домовленостями зброї.

Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.

На Донецькому напрямку зафіксовано 30 випадків ведення вогню з боку терористів. По опорних пунктах ЗСУ біля Авдіївки вони застосували 122-мм артилерію. Також у районі Авдіївки, Зайцевого, Луганського і Новоселівки Другої бойовики вели вогонь з мінометів калібру 120 мм.

На Маріупольському напрямку бойовики 25 разів відкривали вогонь по українським опорних пунктах. Зокрема, під Талаківкою - з 120- і 82-мм мінометів.

Під обстріл терористів також потрапили сили АТО в Широкиному, Мар'їнці, Старогнатівці, Красногорівці, Славному. У Донецькій області по українськими військам бойовики також стріляли з гранатометів, БМП, зенітних установок, великокаліберних кулеметів.

На Луганщині зафіксовано мінометний обстріл поблизу Новоолександрівки.

Напередодні повідомлялося, що за добу двоє українських військовослужбовців загинули, шестеро зазнали поранення. При цьому в штабі відзначають загострення ситуації на Луганському напрямку. На Донецькому напрямку як і раніше ведуться обстріли, в тому числі з важкого озброєння, по "гарячих точках", а саме: Зайцевому, Майорську, Авдіївській промзоні, а також підступах до Донецького аеропорту.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 984 | Додав: adminA | Теги: Авдіївка та Мар'їнка, зона АТО, гарячі точки, 56 обстрілів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]