Чт, 2024-03-28, 13:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:53
Корбана шпиталізували. По кабінету Шокіна стріляли
Інші останні Кримінальні новини

Лідера партії "УКРОП" Геннадія Корбана ушпиталили, суд у Чернігові переніс розгляд справи на 8.00 ранку 3 листопада. Таке рішення оголосила суддя Ченцова.

"Працівники швидкої допомоги оглянули підозрюваного. Зробили висновок, що, за медичними показниками, показана госпіталізація в заклад охорони здоров'я. Тому підозрюваний направляється в заклад охорони здоров'я, а розгляд справи... відкладається до завтра, 3 листопада, на 8.00", - заявила суддя Ченцова.

По кабінету Шокіна стріляли зі снайперської гвинтівки. Будівлю ГПУ оточила міліція

Як повідомлялося раніше, ввечері 2 листопада Корбану на засіданні Новозаводського районного суду Чернігова стало погано, йому викликали "швидку".

Адвокат Оксана Томчук висловила сподівання, що Геннадія Корбана шпиталізують через ознаку гіпертонічного кризу.

"Тільки що ми спілкувалися з лікарями. Невідомий мені остаточний діагноз, але відомо, що наразі тиск пана Корбана становить 190/100, що є безумовно ознакою гіпертонічного кризу як мінімум, і зараз вирішується питання стосовно його госпіталізації", - сказала Томчук.

Тим часом "УКРОП" організовує мітинг під Верховною Радою 3 листопада "на знак протесту проти політичних репресій, за звільнення політв'язнів і на захист результатів місцевих виборів". Про це повідомляє прес-служба партії.

У партії заявляють, що побоюються провокацій.

"Політрада партії УКРОП має у своєму розпорядженні отриману з достовірних джерел інформацію про те, що влада готує провокації під час мітингу, запланованого на 9.00 у вівторок, 3 листопада 2015 року", - йдеться в повідомленні.

Партія також звернулася до співробітників правоохоронних органів з проханням забезпечити громадський порядок під час мітингу.

Зазначимо, увечері 2 листопада невідомі обстріляли кабінет генпрокурора Віктора Шокіна зі стрілецької зброї. Раніше він натякав, що йому погрожують у зв'язку зі справою про "дніпропетровське злочинне угруповання".

Довідка

31 жовтня в Дніпропетровську співробітники СБУ затримали бізнесмена і лідера партії "УКРОП" Геннадія Корбана.

ГПУ звинувачує його у привласненні, розтраті майна (ч.5 ст.191 КК) і незаконному заволодінні транспортним засобом (ч.1. ст.289 КК), а також у створенні організованої злочинної організації.

Серед нібито наявних у ГПУ доказів у справі злочинного угруповання в Дніпропетровську - підроблені печатки, акумулювання у фондах грошових коштів, викрадення людей, наявність приватного автомобіля для прослуховування, зброя.

Президент України Петро Порошенко зазначає, що розслідування у справі Корбана має проходити максимально прозоро, і заявляє, що найближчим часом країна має почути нові прізвища тих, хто буде притягнутий до відповідальності.

А ось на думку екс-голови Дніпропетровської ОДА Ігоря Коломойського, ніяких кримінальних злочинів за лідером "УКРОПу" немає, а "справа Корбана - це чиста політика".

2 листопада на спільній конференції генпрокурора Віктора Шокіна і голови СБУ Василя Грицака журналістам показали "фільм про незаконну діяльність" Корбана.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 874 | Додав: adminA | Теги: корбан, шпиталізували, кабінет Шокіна стріляли | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]