Сб, 2024-04-27, 00:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:26
Кота розстріляли впритул, але він вижив після 12 кульових поранень
Інші останні Новини світу

У Дубаї кіт пережив "розстріл упритул" і вижив після 12 кульових поранень, пише газета The National.

Інцидент стався минулими вихідними, коли чотирирічний домашній кіт Майкі вийшов на свою звичну ранкову прогулянку по житловому комплексу "Аль Барша", передає "Укрінформ".

Кілька годин по тому тварина приповзла додому зранена і закривавлена. Господиня бідолахи, 38-річна Елісон Колдвелл, нарахувала у свого улюбленця 12 ран на шиї, щелепі, зоні тазу, лапах і грудях.

Найімовірніше, кота розстріляли впритул з пневматичної рушниці: ветеринар витягнув з тіла тварини характерні кульки, причому три штуки з однієї лише лапи.

Господиня Майкі впевнена, що кота поранили невипадково. "Зловмисники знали, що робили, і це найжахливіше. Хтось зловив і тримав Майкі, а хтось стріляв у нього з дуже близької відстані", - вважає Елісон.

Вона має намір повідомити про подію в муніципалітет міста, щоб знайти і притягнути до відповідальності тих, хто познущався над її котом. Елісон переконана, що випадків жорстокого поводження з тваринами не слід залишати без уваги. "Будь-хто, у кого дві ноги або чотири лапи, заслуговує права на життя без насильства", - говорить вона.

Поранений Майкі переніс чотиригодинну операцію. Зараз кіт потихеньку одужує, до нього поступово повертається апетит. Однак тварині доведеться перенести ще кілька хірургічних втручань, щоб видалити кульки з легень.

Відповідно до законів ОАЕ, жорстоке поводження з тваринами карається штрафом в сумі до 20 тис дирхамів (близько 5,5 тис доларів США).

В Україні ж до тварин ставляться не так шанобливо. Так, інтернет-спільнота недавно дуже стривожилася новиною про те, що влада застосовує пересувні крематорії для знищення бездомних тварин, як етап підготовки до Євро-2012. Екологи стверджують, що ще живих собак і кішок кидають у піч, де температура перевищує 900 градусів, тож вони згорають живцем.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1451 | Додав: nowyny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]