Пт, 2024-03-29, 11:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:16
Ештон Катчер займався сексом з чотирма дівчатами
Інші останні Новини світу

Поки Ештон Катчер і Демі Мур зберігають мовчання щодо свого розлучення, випливають все нові пікантні подробиці зради актора своїй знаменитій половині.

Як розповіли приятелі дівчини, Сара виявилася не єдиною, з ким у цей вечір побешкетував Ештон. П'яний актор влаштував розгнуздану секс-оргію, затягнувши в джакузі аж чотирьох голих дівчат, передає ТСН.

Подробиць тієї пригоди таблоїдам підкинув якийсь Жак дю Туа - бойфренд однієї з учасниць вечірки на ім'я Алексіс. Його дівчина повідомила Жаку про те, що збирається на тусовку до Ештона Катчера. Молодий чоловік, змучений ревнощами, з'ясував, що вечірка проходить в дорогому пентхаузі готелю Hard Rock Hotel.

Коли Жак увійшов до кімнати, він побачив в джакузі теплу компанію: Ештона Катчера, свою подругу Алексіс, Сару Ліл і ще двох дівчат - Марту і Кеті. Всі вони були без одягу. Побачивши хлопця, Ештон запросив Жака долучитися до них.

Потім Ештон виліз із джакузі і рушив за горілкою, так само без одягу. Потім Алекс, Кеті і Жак пішли, і тоді Катчер і Сара Ліл зайнялися сексом. У номері при цьому залишалася ще одна дівчина – Марта.

З'ясувалося і те, що Сара геть не була випадковою шукачкою розваг: вона свого роду професіоналка. Приваблива блондинка Ліл - одна з тих дівчат, яких відправляють на вечірки, щоб вони веселилися і залучали гостей до закладів. Дівчатам за це платять. Як розповіли журналістам друзі Сари, її заповітна мрія - знайти солідного і багатого чоловіка, який би про неї подбав.

Пентхауз готелю Hard Rock Hotel, в якому Катчер влаштував секс-оргію, коштує 3000 доларів за ніч.

Зазначимо, що до Катчера Мур була одружена з Брюсом Віллісом.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1510 | Додав: nowyny | Теги: Демі Мур, Ештон Катчер | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]