Ср, 2024-04-24, 00:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:59
Коваль - збройні сили України приведені в повну бойову готовність
Інші останні Надзвичайні новини

"Станом на сьогоднішній день Збройні сили України готуються до виконання завдань, визначених рішенням Ради національної безпеки і оборони", - сказав він в ефірі "Першого національного"​.

Очільник Міноборони також повідомив, що Збройні сили України можуть приступити до дій без оголошення військового стану в рамках антитерористичної операції. Коваль уточнив, що на сьогодні є усі підстави для використання збройних сил.

Як повідомляв iPress.ua, в.о. президента Олександр Турчинов підписав указ про початок антитерористичної операції на Сході України на основі відповідного рішення Ради національної безпеки і оборони України від 13 квітня.

Партія Регіонів, а також ключові постаті колишньої влади - Янукович, Захарченко та Пшонка закликали владу не застосовувати військ проти "мирного населення".

Керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук заявив, що у східних областях cиловики саботують антитерористичну операцію.

14 квітня заступник секретаря РНБО Вікторія Сюмар повідомила про рішення задіяти армію в антитерористичній операції.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 892 | Додав: adminA | Теги: повну бойову готовність, коваль, Збройні Сили України | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]