Вт, 2024-03-19, 11:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:11
Матчі-відкриття Євро: Польща-Греція - внічию, Росія обіграла Чехію. ВІДЕО
Інші останні Новини світу

У Варшаві, на стадіоні "Народовий", одразу ж після урочистої церемонії відкриття чемпіонату Європи-2012, відбувся і матч-відкриття польсько-українського турніру. В рамках першого туру групи А збірна Польщі зіграла внічию з командою Греції.

Група А. 1 тур

Польща - Греція 1:1

Гол: Левандовський, 17 - Салпінгідіс, 51

Польща: Щесни, Піщек, Василевський, Перкі, Беніш, Полянські, Муравські, Блащиковські, Обраняк, Рибус, Левандовскі

Греція: Халкіас, Торосидіс, Папастатопулос, А. Пападопулос (Пападопулос, 37), Холебас, Маніатіс, Кацураніс, Карагуніс, Нініс (Салпінгідіс, 46), Гекас, Самарас

До відмови заповнений стадіон "Народовий" з перших хвилин погнав свою команду в атаку. Збірна Польщі без особливого опору встановила контроль над подіями на полі і почала створювати проблеми голкіперу збірної Греції Сіфакісу.

Досить швидко, вже на 17 хвилині, футболістам "Кадри" вдалося втілити свою перевагу в гол. Автором першого м'яча Євро-2012 став Роберт Левандовскі. Форвард дортмундської "Боруссії" майстерно замкнув подачу з флангу.

Греки прийшли в себе ближче до кінцівці першого тайму, перехопивши ініціативу. Гольових моментів біля воріт Кущака, правда, від цього більше не стало. Тим не менш, в напрузі суперника тримати вдавалася.

Здавалося, всі надії збірної Греції відігратися рухнули на 44 хвилині, коли арбітр вилучив Папастатопулоса. Однак на початку другого тайму Салпінгідіс який вийшов на заміну, підкараулили помилку Кущака і зрівняв рахунок.

Трохи пізніше арбітр зрівняв склади, видаливши за фол останньої надії голкіпера поляків, призначивши при цьому 11-метровий удар. Але капітан збірної Греції Георгос Карагуніс реалізувати вирок не зумів.

У час, що залишився обидві команди намагалися вирвати перемогу, але рахунок змінити нікому так і не вдалося - 1:1.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1297 | Додав: adminA | Теги: Польща-Греція - внічию, Матчі-відкриття Євро, Росія обіграла Чехію | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]