Вт, 2024-03-19, 07:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:35
Багато вболівальників через скасування рейсу з Борисполя не потрапили на відкриття Євро
Інші останні Столичні новини - новини Києва

Більше 150 вболівальників не можуть вилетіти з Києва на відкриття Євро-2012 у Варшаві. Про це розповів один з вболівальників Андрій, який досі перебуває у "Борисполі".

За його словами, спочатку на кілька годин з невідомих причин затримався рейс "Аеросвіту" до Варшави. "Аеросвіт мав вилетіти о 14, а реально вилетіли о 17 – 17.30", - сказав він. Андрій додав, що він мав летіти рейсом польської авіакомпанії "LOT", однак рейс скасували, передає "Українська правда".

"Через 2,5 години після того, як я всюди дзвонив і намагався знайти хоч когось, з’явився представник "LOT" і сказала, що у них технічна затримка, нібито поламався літак", - розповів він.

"Аеросвіт" до Варшави полетів, а "LOT" скасували взагалі. Всіх людей зараз відправляють на ще один рейс "LOT". Він має вилетіти за півгодини, але він теж затримується надовго, і всім місць не вистачить. І саджають на нього лише тих, хто летить до Варшави. Якщо хтось летить далі, їх відправляють до кас і пропонують переброньовувати на наступний день. Не знаю, чи дають їм готель. Інформації дуже мало і дуже мало щось вибити", - додав уболівальник. Усього, за його даними, на матчі Євро у Варшаві у п’ятницю не потрапляє 155 вболівальників.

"Вболівальники масово не потрапляють на Євро. У когось квитки по 200 євро!", - зазначив Андрій. Він додав, що його наразі переоформили на новий рейс "LOT", який має вилетіти близько 19, однак навряд чи це все таки станеться.

"Людей дуже багато, і якщо цей літак сьогодні взагалі вилетить, це буде добре. Ясно, що на матчі Євро ми вже не встигаємо", - зазначив Андрій. У "Борисполі" Українській правді не змогли надати інформацію про причини затримки рейсів.

Прес-служба авіакомпанії "Аеросвіт" повідомила, що "затримка вильоту до Варшави пов'язана із запізненням прибуття до Києва літака, що перед тим виконував рейс Київ-Москва-Київ".

"У Москві четверо пасажирів не з'явилися на посадку на рейс Москва-Київ. Відповідно до стандартної процедури із авіабезпеки для подібних випадків (така процедура застосовується в усіх аеропортах світу з метою попередження терактів), було проведено перевірку усього багажу, завантаженого на борт, ідентифіковано багаж пасажирів, які не прибули на посадку, та знято його з рейсу. На жаль, на це пішло чимало часу", - пояснили в авіакомпанії.

В свою чергу начальник департаменту зі зв’язків з громадськістю Міністерства закордонних справ України Олег Волошин підтвердив, що за даними консульської служби літак "Аеросвіту" вилетів.

"Рейс польської авіакомпанії "LOT" стикнувся з технічними проблемами. Наразі компанія підбирає заміну літака", - уточнив Волошин.

Пізніше відомий журналіст Савік Шустер в ефірі Першого каналу повідомив, що він також був серед вболівальників, які не потрапили, а ні на відкриття, а ні на перший матч Євро. Шустер скаржився також і на погане ставлення польських митників. Дізнавшись про те, що поляки не змогли виграти матч, він сказав, що так їм і треба і, що тепер він буде вболівати за Росію.

Зазначимо, що відкриття чемпіонату Європи з футболу 2012 року вже відбулося і, навіть, відбувся перший матч турніру.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 1010 | Додав: adminA | Теги: вболівальників, борисполя, відкриття Євро | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]