Пт, 2024-03-29, 15:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:24
Мікроавтобус з податківцями у Запоріжжі зіткнувся з "Камазом": 4 особи загинули
Інші останні Новини з регіонів України

У Запоріжжі на трасі Харків-Сімферополь внаслідок ДТП розбився мікроавтобус, в якому знаходилися працівники податкової служби. 4 пасажири мікроавтобуса загинули, 10 травмовані, повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на джерела в правоохоронних органах Запоріжжя.

26 травня на 373 кілометрі автотраси Харків-Сімферополь мікроавтобус з пасажирами врізався у вантажівку "КамАЗ" з причепом.

"За однією з версій, аварія могла статися через маневри автомобіля "Славута", який рухався попереду "КамАЗа" у напрямку Запоріжжя. З невстановлених причин, "Славута" частково виїхала зі своєї смуги руху на зустрічну, зачепивши зустрічний мікроавтобус. Від удару його занесло на "КамАЗ", що їхав за "Славутою", - повідомили джерела.

У результаті зіткнення загинули на місці 4 пасажири мікроавтобусу, ще 10 осіб доставлені в мелітопольські медустанови з травмами різного ступеня тяжкості.

Як повідомили агентству родичі потерпілих, в мікроавтобусі знаходилися мелітопольські податківці, які їхали додому із Запоріжжя з відомчих футбольних змагань.

За даними свідків ДТП, рух на трасі довелося перекрити через аварію, транспорт об'їжджав місце ДТП через навколишні села.

Як повідомлялося, у квітні в Криму сталося масштабне ДТП. В результаті зіткнення вантажного мікроавтобуса Mercedes Sprinter і маршрутки "Газель" загинули 6 осіб, ще 10 постраждали.

19 січня у Рівному в ДТП зіткнулися мікроавтобус Volkswagen, який перевозив 18 пасажирів, з них 9 дітей, і вантажівка Renault. Семеро пасажирів загинули на місці. Ще двоє померли в лікарні.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1020 | Додав: adminA | Теги: Камазом: 4 особи загинули, мікроавтобус, Запоріжжі зіткнувся | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]