Чт, 2024-03-28, 22:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:32
Статус мільйонника Дніпропетровськ зберіг завдяки приєднанню селища
Інші останні Новини з регіонів України

На останній сесії Дніпропетровської обласної ради ухвалили рішення приєднати до Дніпропетровська селище Авіаторське. Таким чином влада вирішує питання про розширення облцентру і збереження статусу мільйонника, повідомляє "Сегодня".

Нагадаємо, в минулому році мерія Дніпропетровська вже робила спробу збільшити кількість жителів міста за рахунок приєднання селищ Шевченка, Дослідне і Ювілейний. Проте в Ювілейному таке рішення було зустрінуте місцевими жителями в багнети. Вони категорично відмовлялися від приєднання до мегаполісу. Тоді цю програму призупинили.

Тепер вибір влади упав на Авіаторське. Його планують приєднати до Бабушкінського району міста. При цьому для більшості населення селища (проживає 6,5 тис) стало відкриттям те, що виявляється, вони живуть за межею міста.

"У нас у всіх прописка в паспорті - Бабушкінський район Дніпропетровська, якщо щось трапляється, то міліція до нас приїжджає з Бабушкінського райвідділу", - дивується місцевий житель Олександр Снєгірьов.

Як раніше повідомлялося, Дніпропетровськ все ще утримує статус міста-мільйонника, хоч від втрати цього статусу його відділяють 9 тисяч людей.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1035 | Додав: adminA | Теги: Дніпропетровськ зберіг Статус мільй | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]