Ср, 2024-04-24, 10:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:45
МММ 2011 в Україні продовжує діяти попри всі проблеми Мавродія в РФ
Інші останні Економічні новини

 Доки у Російській Федерації правоохоронні органи займаються пошуками "батька" піраміди МММ Сергія Мавроді, його нове дитя МММ 2011 в Україні почувається досить таки комфортно. Власне кажучи, попри всі застереження самого пана Мавроді з білбордів та інших рекламних площ, його нове дитя не втрачає популярності і продовжує завойовувати нові серця і гаманці українців.

Слід зазначити, що найкращою рекламою цієї піраміди наразі залишаються виплати, а також, власне кажучи, люди, які їх отримують. Адже ніщо краще не стимулює людину вкласти свої кошти у сумнівну піраміду, ніж розповіді друга, знайомого чи сусіда про заробітки у цій системі. Саме тому можна з впевненістю сказати, що попри всі перепони і арешти та втечі від правосуддя самого Мавроді, налагоджена ним система наразі працює як годинник.


У той же час все це означає, що наразі існують люди, які продовжують інвестувати, а також чимало заробляти, якщо вірити численним розповідям людей на різних форумах і сайтах в Інтернеті. Власне кажучи, пам'ятайте, що вас можуть кинути в любу мить, сам Мавроді цього не приховує, але вибір робіть на власний розсуд. Проте з вибором затягувати не варто, адже люди заробляють сьогодні, а хто знає, чи буде так само і завтра?
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 1661 | Додав: admin | Теги: ммм 2011 в Україні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]