Пт, 2024-03-29, 12:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:24
На Луганщині перекинувся автобус з 20 пасажирами
Інші останні Надзвичайні новини

В Антрацитівському районі Луганської області на трасі місцевого значення "Червоний Промінь - Антрацит" через ожеледицю перекинувся автобус, в якому знаходилися 20 пасажирів, повідомляє УНIАН з посиланням на прес-службу ГУ МЧС в Луганській області.

ДТП відбулося вранці 24 грудня.

"Унаслідок складних погодних умов (ожеледиця) водій рейсового автобуса "ПАЗ" не впорався з керуванням і здійснив перекидання", - мовиться в повідомленні.

Травмовано 4 особи, постраждалим надана медична допомога.

Як повідомлялося, 17 грудня під Луганськом перевернулось маршрутне таксі, Луганськ-Алчевськ, що слідувало по маршруту. У салоні "Газелі" знаходилися понад десять пасажирів. У ДТП постраждали 7 осіб. Троє з травмами - у важкому і середньому стані госпіталізували.

19 липня інцидент на автотрасі стався на Київщині: через зіткнення в ДТП автомобіля "Газель" з автобусом БАЗ, останній з'їхав в кювет і перевернувся. В результаті ДТП у лікарні опинилися п'ятеро з 20 пасажирів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 1227 | Додав: nowyny | Теги: Червоний Промінь - Антрацит, перекинувся автобус, ожеледиця | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]