Сб, 2024-04-20, 13:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:43
"Регіонал" дивується, "на фіг" нам Євро-2012
Інші останні Політичні новини

Нардеп від Партії регіонів Володимир Макеєнко вважає, що Україні не потрібне Євро-2012.

"Євро? На фіг воно нам потрібно було?!", - сказав він в інтерв’ю Радіо Свобода в суботу.

За його словами, "це якісь іміджеві речі, які нам дісталися у спадок від Ющенка".

"Зрозуміла річ, що ми повинні були закінчити об’єкти і провести це Євро. А я б краще збудував щось для сільського господарства, щось для молочної та м’ясної галузей, що може годувати наших людей нормальними гарними продуктами та ще й експортувати", - сказав "регіонал".

"Тому що стадіон збудували, але його ще й фінансувати треба. А збудували якийсь свинокомплекс – робота на місцях людям, обіг грошей. І годувати можна, і податки брати", - вважає він.

Макеєнко вважає, що виділення з бюджету шалених грошей на стадіони – "це не по-господарськи".

"Провів тоді президент федерації футболу Суркіс роботу, виграли – хай би вони його й фінансували! Чи зібрали приватних спонсорів. Є гроші – проводьте, немає грошей – вибачте. Нам з державного бюджету державні програми фінансувати треба", - сказав він.

Макеєнко також висловив думку, що Межигір'я забезпечує роботою жителів найближчих сіл.

"Цей об’єкт – на території України. Гірше, коли такі об’єкти на території Монако чи якихось островів. Тому що там цей об’єкт будується, там використовується робоча сила, там залишаються гроші. А коли він тут і на ньому працюють люди з найближчих сіл, то що в тому поганого?", - сказав депутат.

Він також висловив задоволення тим, що за минулий рік "ми не впали ні вліво, ні вправо".

"І переговори як на Захід, так і на Схід закінчилися нічим. Я особисто задоволений. Тому що я голосував за Декларацію про державний суверенітет у парламенті, за Акт про державну незалежність", - зазначив Макеєнко.

Відзначимо, що учасники Євро-2012 масово відмовляються жити в Україні. Навіть ті країни, які, згідно з жеребкуванням, повинні проводити матчі групового раунду в українських містах, підшукують собі затишні місця в Польщі. Черговою збірною, що вирішила базуватися в Польщі, стала Данія.

Разом з тим зазначимо, що в Україні до Євро-2012 активно готовляться місцеві блогери. У Києві в допомогу туристам, які приїдуть до нас на футбольний чемпіонат, користувачі "Живого Журналу" створили карту метро, на якій вказали, де дешевше винаймати квартиру або випити пиво. "Майдан Незалежності" у них називається "Фотосесією", "Гідропарк" замінили на "Викинути гроші на вітер і у воду".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1156 | Додав: nowyny | Теги: Євро-2012 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]