Чт, 2024-03-28, 13:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:23
На зустрічі з конгресменами США Гройсман закликав до збереження санкцій проти РФ
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман в ході зустрічі з представниками Конгресу США закликав до збереження застосованих проти Росії санкцій, а також обговорив перспективи поглиблення співпраці між Україною та США, повідомляє прес-служба Кабміну.

"Ми пройшли досить складний етап політичної кризи, який, слава Богу, завершено. Зараз відновлено роботу коаліції, сформовано новий уряд, який продовжує працювати. Для нашої команди дуже важливо продовжити реформи, співпраця з Міжнародним валютним фондом, а також забезпечити організацію роботи з Європейським Союзом", - сказав прем'єр-міністр під час зустрічі з представниками Конгресу США.

Гройсман зазначив, що Київ залишається прихильним повного виконання Мінських домовленостей, а Росія та підконтрольні їй бойовики на Донбасі продовжують саботувати свої зобов'язання.

Представники Конгресу, в свою чергу, привітали Гройсмана з ухваленням Верховною Радою змін до Конституції в частині судової реформи, а також висловили задоволення першими кроками нового уряду.

"Ми добре знаємо, наскільки важко ухвалювати важливе законодавство, і ми дуже задоволені новинами щодо реформи правосуддя", - заявив під час зустрічі голова комісії Палати представників Пітер Роскам.

За підсумками зустрічі сторони домовилися вжити заходів щодо розвитку і поглибленню співпраці між Україною та США.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 784 | Додав: adminA | Теги: Гройсман, зустріч, конгресмени США, санкції проти РФ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]