Сб, 2024-04-20, 09:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:52
Нагороди "Еммі": вчетверте найкращими стали "Божевільні"
Інші останні Новини світу

Серіали "Божевільні" ("Mad Men") і "Американська сімейка" ("Modern Family") перемогли в головних номінаціях телевізійної премії "Еммі", повідомляє Lenta.ru з посиланням на Reuters.

Шістдесят третя урочиста церемонія вручення "Еммі" відбулася в Лос-Анджелесі увечері 18 вересня за місцевим часом (рано-вранці 19 вересня за київським).

"Божевільних" учетверте поспіль визнали найкращим драматичним серіалом, а "Американська сімейка" другий рік поспіль перемогла в номінації "найкращий комедійний серіал".

Найкращою актрисою в драматичному серіалі стала Джуліанна Маргуліс (Julianna Margulies) - виконавиця головної ролі в серіалі "Добра дружина" ("Good Wife"). "Еммі" за найкращу чоловічу роль у драматичному серіалі отримав Кайл Чендлер (Kyle Chandler), що зіграв у "Вогнях нічної п'ятниці" ("Friday Night Lights"). Нагородою також була відзначена робота сценаристів" Вогнів нічної п'ятниці". "Еммі" за найкращу режисуру драматичного серіалу отримав Мартін Скорсезе за "Підпільну імперію" ("Broadwalk Empire"). "Американська сімейка" ("Modern Family") в цілому завоювала п'ятьох "Еммі". Джулі Боуен (Julie Bowen) і Ті Баррелл (Ty Burrell) за роботу в цьому серіалі отримали "Еммі" як найкращі актриса та актор у ролях другого плану відповідно. "Американська сімейка" також була удостоєна нагород за режисуру і сценарій.

Найкращою актрисою в комедійному серіалі було визнано Меліссу Маккарті (Melissa McCarthy) за "Mike & Molly", а найкращим актором став Джим Парсонс (Jim Parsons), що зіграв у "Теорії великого вибуху" ("The Big Bang Theory"). В категорії мінісеріалів і телевізійних фільмів "Еммі" вперше в кар'єрі отримала актриса Кейт Уїнслет, яку визнали найкращою виконавицею головної ролі за роботу в телефільмі "Мілдред Пірс" ("Mildred Pierce"). Партнер Уїнслет з телефільму - Гай Пірс (Guy Pearce) - названий найкращим актором. Двох нагород у цій категорії, включаючи головну, отримав британський міні-серіал "Абатство Даунтон" ("Downton Abbey").

Повний список номінантів та лауреатів "Еммі" за 2011 рік опубліковано на сайті премії.

Нагадаємо, що в номінації за "Найкращий драматичний серіал" були представлені такі серіали: "Гарна дружина", "Підпільна імперія", "Вогні нічної п'ятниці", "Божевільні", "Гра престолів" і "Правосуддя Декстера".

Довідка. "Еммі"

Назва "Еммі" походить від слова "immy" - так називалася катодна трубка у перших телевізійних камерах. Вручається в десятках номінацій, з-поміж них за найкращі драматичний і комедійний серіали, найкращим акторам і актрисам в серіалах в цих же двох жанрах, за найкращі програми та розважальні шоу, відзначаються музичне та звукове оформлення, зачіски, грим, редагування, світло.

Золота статуетка "Еммі", виконана у вигляді крилатої жінки, що тримає символ атома, є уособленням єдності науки і мистецтва.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1416 | Додав: nowyny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]