Ср, 2024-04-24, 02:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:30
Напруженою залишається ситуація в районі Авдіївки. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Упродовж доби російські окупаційні війська на Донбасі 65 разів обстріляли підрозділи Збройних сил України. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

"На Донецькому напрямку зафіксовано 38 випадків ведення вогню. По опорних пунктах поруч Невельського окупанти застосували 122 мм артилерію. Напруженою залишається ситуація в районі Авдіївки. Тут противник задіяв 120 та 82 мм міномети, гранатомети та стрілецьку зброю. Поруч Зайцевого, Опитного, шахти Бутівка та Пісок ворог вів вогонь з мінометів калібру 82 мм", - йдеться в повідомленні.

На Маріупольському напрямку ворог 20 разів відкривав вогонь по українських укріпленнях. Крім того, за даними штабу, близько 23-ї години до українського опорного пункту поруч Богданівки підійшла ДРГ противника в кількості 10 осіб. З відстані 250 метрів окупанти відкрили вогонь зі стрілецької зброї. У відповідь українські захисники застосували гранатомети та стрілецьку зброю і змусили противника відійти. Ще одна ворожа ДРГ спробувала атакувати опорний пункт сил АТО у Мар’їнці, але, отримавши відсіч, відступила.

Також російські окупанти з мінометів калібру 120 мм і 82 мм били по Красногорівці, а з гранатометів і великокаліберних кулеметів - по Широкиному та Гнутовому, ззаначається в повідомленні.

На Луганщині зафіксовано 7 обстрілів українських позицій. Під Новозванівкою та Новоолександрівкою вівся мінометний вогонь, а Станиця Луганська була обстріляна з гранатометів та стрілецької зброї, поінформували у штабі.

Упродовж минулої доби в зоні проведення АТО один український військовий загинув, чотирьох - поранено. Один боєць загинув у районі Мар'їнки внаслідок мінометного обстрілу, а двоє – зазнали поранень. Ще двоє військових було поранено в районі Авдіївки та Зайцевого через обстріл з автоматичного гранатомету. Спікер АТО повідомив, що бойовики продовжують активні обстріли позицій українських військових в зоні проведення АТО.

За інформацією розвідки, бойовики готуються до активних дій на слов'янському напрямку з 14 липня. Зазначається, що противник підтримує боєготовність військ, проводить посилення і заміну передових підрозділів, поповнення боєкомплекту і пального.  

    

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 871 | Додав: adminA | Теги: напружена ситуація, район Авдіївки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]