Пт, 2024-04-26, 17:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 201 202 203 204 205 ... 226 227 »


Поліція Британії оприлюднила причину смерті біолога Кейта Кемпбелла, що був одним з керівників групи, яка клонувала в 1996 році вівцю Доллі.
Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2013-05-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Парламент Бєларусі прийняв у першому читанні поправки до Трудового кодексу, які спрямовані, зокрема, проти дискримінації за віком та місцем проживання при прийомі на роботу.



Президент Франції Франсуа Олланд підписав закон про легалізацію одностатевих шлюбів і усиновлення дітей гомосексуальними парами, схвалений раніше Конституційною радою.




Міністерство оборони Фінляндії звинуватило російські ВПС у порушенні повітряного простору. Відповідна заява розміщена на сайті відомства




Механізм фінансової стабільності від імені єврозони перерахував у понеділок, 13 травня, перший транш фіндопомоги Кіпру в розмірі 2 мільярдів євро.




Екстравагантний мільярдер Річард Бренсон виконав умови програного парі і вирядився стюардесою: поголив ноги, нафарбувався і відпрацював на рейсі компанії Air Asia.



Утверждать, что в Германии лица без страховки оказываются брошенными на произвол судьбы, неверно. За медицинской помощью всегда можно обратиться в благотворительную организацию, например - Medinetz или Malteser.



Российскому ОАО "Газпром" рады в Европе, но компания должна действовать в соответствии с европейскими правилами, заявил в пятницу глава Еврокомиссии по энергетике Гюнтер Эттингер.



Сейм Латвії прийняв поправки до закону про громадянство, які регламентують можливість подвійного громадянства і вводять поняття "державна нація". Її представниками визнані тільки латиші та ліви.




Безробіття серед молоді в Греції досягла чергової рекордної позначки - дві третини греків молодше 24 років не мають роботи.




Британська королева Єлизавета II в ході традиційного щорічного виступу на Церемонії відкриття парламенту оголосила про плани вжити нових заходів з обмеження прав мігрантів у Сполученому Королівстві.



Керівництво "Челсі" буде змушене заплатити мадридському "Реалу" 12 мільйонів фунтів компенсації за повернення Жозе Моурінью на посаду головного тренера майбутнього літа.



Навіть на своєму полі "Барселона" не змогла нав'язати боротьбу німецькому супернику. Господарі і близько не відродили інтригу, як це зробив мадридський "Реал" у своїй зустрічі ЛЧ з "Борусією" днем ​​раніше.




Новий закон також поклав край практиці довічного закріплення робочого місця, що, на думку критиків, підтримувало "роздуту бюрократію" в Греції.


Рівень насильства і вбивств знизився у Великобританії за останнє десятиліття сильніше, ніж в інших країнах Західної Європи, - про це свідчать результати дослідження, проведеного міжнародним Інститутом економіки та миру.