Пт, 2024-04-19, 21:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:26
Обирає наступного суперника Володимир Кличко. Головні претенденти - Повєткін і Бойцов
Інші останні Спортивні новини
Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA/WBO/IBF українець Володимир Кличко ще не знає хто стане його наступним суперником. Це багато в чому залежить від тих організацій, чемпіоном яких він є. Але головними претендентами залишаються два росіянина - "регулярний" чемпіон WBA Алєксандр Повєткін і перший номер рейтингу WBO Дєніс Бойцов.

"Я не виключаю поєдинок проти Бойцова, а також проти Повєткіна, - заявив Володимир в розмові зі Sportbox.ru. - Думаю, протягом наступних двох-трьох тижнів ми завершимо ці спекуляції і оголосимо - хто стане наступним суперником. Це залежить від переговорів з тими організаціями, за версією яких я є чемпіоном світу. Бо щодо відстоювання титулів є певні зобов'язання по термінах. Мені цікавий бій і з Повєткіним, і з Бойцовим. Хоч у Повєткіна вже є передісторія зі мною, він є олімпійським чемпіоном і чемпіоном світу за версією WBA. Звичайно ж, титулів у нього більше, ніж у Бойцова".

Менеджер "регулярного" чемпіона WBA Володимир Хрюнов заявив, що переговори почнуться вже сьогодні.

"Ми повинні розпочати переговори буквально з понеділка з приводу бою Повєткіна і Володимира Кличка, - цитує Хрюнова "Р-Спорт". - Якби переміг Вах, то ми б вели переговори з ним. А так бій Повєткін-Кличко повинен відбутися не пізніше 27 лютого 2013 року. Є рішення WBA, що це має бути саме так".

Але менеджер братів Кличків Бернд Бенте заявив, що наступний бій Володимир проведе необов'язково з Повєткіним: "WBA підтвердила, що для організації бою з Повєткіним у нас є час до липня. Можливо, ми вирішимо організувати цей бій раніше, але швидше за все, ми оберемо в супротивники когось іншого. Ми, як завжди, намагаємося обрати найсильнішого суперника. Бій з Маріушем Вахом був дуже добре зустрінутий публікою. Це означає, що бої Володимира з суперниками, які переважають його за розмірами, викликають підвищений інтерес", - цитує Бенте Ringpolska.pl.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 987 | Додав: adminA | Теги: Повєткін і Бойцов, Володимир Кличко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]