Вт, 2024-03-19, 13:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:33
Опозиція оголосила всеукраїнську безстрокову акцію проти закону про мови
Інші останні Політичні новини

Опозиційні політичні сили проводитимуть безстрокову акцію протесту проти ухвалення законопроекту «Про засади державної мовної політики по всій Україні».

«Наші колеги встановлюють агітаційні намети і ми будемо оголошувати безстрокову акцію. Скільки людей зможе взяти участь у цій акції — це питання вже до кожного громадянина», — сказав перший заступник лідера партії Батьківщина Олександр Турчинов на брифінгу у вівторок.

«Я ще раз хочу сказати, що акція буде безперервною і буде проводитися у всіх обласних центрах, у всіх регіонах», — сказав Турчинов.

У свою чергу, лідер партії Фронт змін Арсеній Яценюк наголосив, що активісти опозиційних партій намагаються розгорнути намети, однак Беркут побив активістів.

«Остаточний план акції наступний — акція безстрокова. Зараз ми визначаємо додаткові місця, де можна розмістити намети. Ми обов'язково будемо агітувати своїх європейських друзів для того, щоб вони знали хоча б кілька слів українською мовою», — сказав Яценюк.

Крім того, Турчинов заявив про намір біля фан-зони для іноземних уболівальників, які приїхали на Євро-2012, яка розташована на вул. Хрещатик, розмістити активістів, які будуть допомагати іноземцям вивчати українську мову.

Як повідомлялося, бійці спецпідрозділу Беркут витіснили прихильників опозиції з території фан-зони Євро-2012 на Майдані Незалежності.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 984 | Додав: adminA | Теги: закону про мови, опозиція, всеукраїнську безстрокову акцію | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]