Пт, 2024-04-26, 03:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:20
Переможницею дитячого "Євробачення-2012" стала Анастасія Петрик
Інші останні Новини шоу-бізнесу
Українка Анастасія Петрик стала переможницею фіналу дитячого пісенного конкурсу "Євробачення-2012". На минулому в Амстердамі конкурсі учасниця з України представила публіці пісню "Небо", повідомляє Корреспондент.net з посиланням на сайт конкурсу, організатором якого виступає Європейський мовний союз.

У результаті голосування українка отримала 138 балів, значно випередивши конкурентів.

Друге місце посів колектив з Грузії Funkids із 103 балами. На третьому місці з 98 балами опинилася група Compass Band з Вірменії.

13-річна Леріка з Росії отримала 88 балів і посіла четверте місце.

Всього у фінал конкурсу вийшли представники 12 країн-учасниць.

Дитяче Євробачення-2012 проходило під гаслом "Розбий лід!"

Участь Анастасії Петрик у конкурсі відбулась за підтримки Фонду Порошенка. Раніше Петро Порошенко підтримав виступ старшої сестри переможниці цього року - Вікторії Петрик, яка зайняла друге місце на дитячому "Євробаченні-2008", що проходив на Кіпрі.

Анастасія Петрик також брала участь в шоу "Україна має талант", а в 2010 році перемогла на конкурсі "Дитяча нова хвиля".

Янукович привітав Анастасію Петрик із перемогою на дитячому "Євробаченні-2012"

Президент України Віктор Янукович привітав десятирічну Анастасію Петрик з переконливою перемогою на міжнародному дитячому пісенному конкурсі "Євробачення-2012", який відбувся 1 грудня.

Як повідомляється на сайті глави в неділю, 2 грудня, Янукович підкреслив, що талант Насті оцінили не лише українські глядачі, але й аудиторія з багатьох країн світу - і свідченням цього стала її переконлива перемога.

"Яскравим виступом на престижному конкурсі Анастасія Петрик зробила свій внесок у підвищення міжнародного авторитету України" - зазначив президент.

Янукович побажав юній співачці невичерпної енергії, нових творчих звершень і блискучих перемог.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини шоу-бізнесу | Переглядів: 1731 | Додав: adminA | Теги: дитячого Євробачення-2012, Анастасія Петрик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]