Вт, 2024-03-19, 09:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:43
Перевіряти розумові здібності майбутніх водіїв мають намір в Естонії
Інші останні Новини світу

В Естонії запропонували скоротити кількість злісних порушників на дорогах, перевіряючи розумові здібності претендентів на отримання водійських прав. З відповідною ініціативою виступив заступник голови департаменту поліції і прикордонної охорони Тармо Мійлітс.

На думку Мійлітса, перевірку можна проводити у формі тестування безпосередньо перед вступом до автошколи, передає Lenta.ru.

Знання з яких галузей необхідно перевіряти у майбутніх водіїв, заступник голови департаменту поліції не уточнив. Він лише додав, що в даний час Естонія "ще дуже далека" від запровадження подібних тестів.

Мійлітс підкреслив також, що здебільшого дорожніми хуліганами є молоді люди у віці від 16 до 30 років, найагресивніші з них – водії, молодші 24 років. Чимало правопорушників мають лише основну або початкову освіту.

З початку поточного року в ДТП в Естонії загинули 42 людини, 592 поранено.

А ось в Україні в рамках реалізації стратегії з підвищення рівня безпеки дорожнього руху на період до 2015 року з ініціативи МВС України розроблено три соціальні анімаційні відеоролики.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1017 | Додав: adminA | Теги: естонії, перевіряти розумові здібності майбу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]