Пт, 2024-03-29, 09:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:31
Ведучого зняли з ефіру через запитання президенту і "цькування" губернатора Ядухи
Інші останні Політичні новини

Ведучий каналу 1+1 Олег Дейнека тимчасово усунутий від ведення програми "Гроші".

Про це пише "МедіаНяня".

Зазначимо, що на підсумковій прес-конференції Президента України Віктора Януковича Дейнека поставив питання, що стосується голови Хмельницької облдержадміністрації Василя Ядухи. Журналіст, зокрема, продемонстрував копію документа, згідно якої Ядуха оформив на свого сина приміщення вартістю 90 грн за квадратний метр. Янукович відповів, що Генеральна прокуратура вже проводить перевірку діяльності губернатора.

Вчора виданню стало відомо, що черговий сюжет про корупцію в Хмельницькій ОДА не пустили в ефір. А сьогодні редакційна група програми "Гроші" заявила про відсторонення ведучого на час службового розслідування.

"Програма Гроші приділила велику увагу діяльності хмельницького обласного голови. Два сюжети і декілька інформаційних начиток, в результаті чого Василь Ядуха став абсолютним рекордсменом за кількістю згадувань у нашій програмі протягом року. Вважаємо, що до оприлюднення результатів офіційного розслідування, яке проводиться Генпрокуратурою за наказом Президента, цього достатньо. Крім того, в парламентському комітеті з питань свободи слова лежить декілька запитів з приводу серії сюжетів з Хмельницька та особисто губернатора Ядухи, які виходили в програмі "Гроші", щодо дотримання журналістських стандартів", - йдеться в листі редакційної групи.

Редакція спільно з юридичним відділом вирішила відкласти розробку теми до з'ясування обставин і завершення розслідування: "Отже, редакторська група програми "Гроші" не замовляла і не планувала до новорічного ефіру ще один сюжет про Ядуху. Тому нас дуже дивує поведінка ведучого програми Олега Дейнеки, який через ЗМІ намагається продавити в ефір ще один сюжет про діяльність хмельницького губернатора. Ми переконані, що позерство і боротьба за свободу слова - зовсім різні явища".

Дії Дейнеки, на думку редакції, викликають сумніви в його незаангажованості, тому було вирішено до завершення службового розслідування тимчасово відсторонити його від ведення програми "Гроші".

"Хочемо запевнити - "Гроші" продовжують пильно стежити за діяльністю хмельницького губернатора, як і за іншими чиновниками, яких підозрюємо у корупції", - зазначає редакція програми.

Нагадаємо, торік ЗМІ визначили п'ятірку найбільш підлабузницьких політиків. В результаті "рейтинг політичного підлабузництва" очолив Хмельницький губернатор Ядуха, який на одному із засідань ОДА заявив: "Ця влада - від Бога. А тому потрібно в бік відкинути політичні смаки, і працювати на її авторитет".

А нещодавно Ядуха дав пораду однопартійцю і водночас голові Полонської райдержадміністрації, як переривати виступи депутатів-опозиціонерів. "А чому ж ти не пішов, не вирвав його мікрофон і не засунув йому в одне місце?", – запитав губернатор у колеги.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1520 | Додав: nowyny | Теги: Ядуха, Дейнека | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
avatar
2 Иличь • 23:11, 2012-01-03 [Матеріал]
Ядуху казнить
avatar
1 Тина • 17:47, 2011-12-28 [Матеріал]
Верните нам Олега!!!!!
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]