Чт, 2024-03-28, 11:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:59
Рим підтримає Тимошенко величезним банером на Капітолії
Інші останні Новини світу
Влада Рима вирішила підтримати Юлію Тимошенко, яка оголосила голодування на знак протесту проти фальсифікації парламентських виборів.

"Зі мною зв'язалися помічники мера Рима і повідомили про рішення, ухвалене асамблеєю депутатів і мером італійської столиці. Враховуючи політичну ситуацію в Україні і недавні парламентські вибори, мерія міста Рим вирішила вивісити на фасаді Капітолія величезне фото на підтримку Юлії Тимошенко", - написав на своїй сторінці Facebook колишній губернатор Харківської області, член партії "Батьківщина" Арсен Аваков.

При цьому він зазначив, що раніше подібної честі удостоювалися Джованні Фальконе і Паоло Борселліно, італійські судді, які загинули від руки мафії, ізраїльський капрал Гілад Шаліт, якого 5 років утримували у в'язниці в Газі; італійка Роселла Урру, викрадена терористами в Алжирі; Аун Сан Су Чжі, лідер опозиції Бірми, лауреат Нобелівської премії миру.

"Цей захід щоразу широко висвітлювався в італійських і світових ЗМІ. Зазвичай в цей час на площі проводиться маніфестація за участю мера міста, політиків і громадських діячів", - зазначив Аваков, додавши, що акція стартує найближчими днями.

Нагадаємо, 29 жовтня Тимошенко оголосила голодування на знак протесту проти фальсифікації парламентських виборів України.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 987 | Додав: adminA | Теги: банером на Капітолії, рим, тимошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]