Вт, 2024-03-19, 13:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:37
Росспоживнагляд перевірить ще два українських сирзаводи
Інші останні Економічні новини
Фахівці Росспоживнагляду 5 червня приїдуть в Україну, щоб перевірити два сирзаводи, продукція яких раніше потрапила під заборону у Росії, повідомив РИА "Новости"керівник відомства, головний державний санітарний лікар РФ Геннадій Онищенко.

Раніше повідомлялося, що Росспоживнагляд перевірив документацію ТОВ "Лозівський молочний завод" та ПП "Рось" філії "Охтирський сирокомбінат" і планує провести інспектування цих підприємств.

"Завтра наші люди летять туди (в Україну). В планах стоять два заводи, якщо у них все буде нормально, то перевіримо відразу обидва", - сказав Онищенко.

Як відомо, 8 лютого Росспоживнагляд заявив про заборону на ввезення сирів трьох українських виробників, в продукції яких нібито було виявлено велику кількість пальмової олії. В українській Держветслужбі ці звинувачення назвали безпідставними. Пізніше Росія наклала заборону на імпорт сирної продукції ще чотирьох українських заводів.

У квітні між Україною і Росією було досягнуто домовленості про зняття обмеження на ввезення українських сирів за умови усунення недоліків, які викликали занепокоєння у російської сторони.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 951 | Додав: admin | Теги: Росспоживнагляд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]