Вт, 2024-03-19, 11:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:25
Тарифи на зв'язок підвищують мобільні оператори
Інші останні Економічні новини

З 3 червня компанія МТС змінює стандартну вартість дзвінків абонентам інших операторів Україна в разі перебування за межами областей дії тарифу. Нова вартість складе 1,20 грн/хв, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ з посиланням на прес-службу мобільного оператора.

Також буде змінено стандартну вартість дзвінків у мережі МТС. Нова вартість складе 0,75 грн/хв.

При цьому МТС не змінює кількість передбаченого тарифами безкоштовного трафіку - наприклад 70 хв внутрішньомережевих дзвінків в день в Супер МТС або 1 тис хв на місяць в MAX Energy.

Як заявляє компанія, обов'язкові щомісячні поповнення скасовано.

Зміни тарифів торкнуться абонентів МТС передплата Вінницької, Житомирської, Київської та Черкаської областей.

Нагадаємо, МТС - не перший оператор, який вирішив підвищити тарифи. У березні Київстар та Астеліт збільшили на 20-30% вартість SMS-та MMS-повідомлень. Київстар також почав вводити щоденну абонплату в ряді тарифних планів. З 1 червня перестануть надавати 40 безкоштовних хвилин на дзвінки іншим операторам абонентам тарифного плану Бізнес 40 Новий.

Астеліт в березні підвищив суму обов'язкового щомісячного поповнення у ряді тарифних планів.

Як повідомлялося, 26 квітня в Україні офіційно скасували плату за з'єднання при користуванні мобільним зв'язком. Згідно з новими нормативами, абонент Інтернету, мобільного зв'язку або кабельного телебачення тепер буде платити тільки за спожиті послуги.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 1070 | Додав: admin | Теги: мобільні оператори, тарифи на зв'язок підвищують | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]